Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenetalage.


 

Vrakking, Prof.ir.drs. Willem en Cozijnsen, Dr. Anton - De Organisatie-adviseur - van junior naar Top Consultant

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vrakking, Prof.ir.drs. Willem en Cozijnsen, Dr. Anton - De Organisatie-adviseur - van junior naar Top Consultant
Schrijver: Vrakking, Prof.ir.drs. Willem en Cozijnsen, Dr. Anton
Titel: De Organisatie-adviseur - van junior naar Top Consultant
ISBN:
Uitgever: Samsom Bedrijfsinformatie bv - Alphen aan den Rijn/Zaventem
Bijzonderheid: 1993, gebonden, linnen kaft met stofomslag, als nieuw, 151 blz.
Prijs: € 9,95
€ 4,60
Meer info Formaat: 25x16,5x1,8 cm. Wat zijn organisatie-adviseurs en management consultants? Wat doen ze? Hoe werken ze? Hoe weet je of je bij deze beroepsgroep wilt en kunt horen? Hoe bereik je iets in het vak? Met welke kwaliteitsmaatstaven kun je organisatie-adviseurs beoordelen?
In dit boek wordt ingegaan op het vak organisatie-adviseur, wat erbij komt kijken en hoe je je een carrière binnen deze beroepsgroep kunt voorstellen. De auteurs zijn beiden al vele jaren werkzaam als uitvoerend adviseur en als beschouwend wetenschapper. Over de verschillende theorieën, methoden en technieken die binnen het vak gebruikt worden, hebben ze reeds meer dan tien boeken gepubliceerd.
In De organisatie-adviseur hebben ze het vooral over de adviseur zelf. Natuurlijk zijn ze daarbij niet aan hun eigen subjectiviteit ontsnapt. Toch weten ze een breed en redelijk objectief beeld te schetsen van wat het is om een 'goed adviseur' te worden en te zijn.
Het boek is een vraagbaak voor studenten die zich aangetrokken voelen tot het vak van organisatie-adviseur en daarin carrière willen maken. Evenzeer is het geschikt voor organisatie-adviseurs die erover denken om zich in de toekomst als zelfstandig adviseur te gaan vestigen. Bovenal is De organisatie-adviseur een leesbare en toegankelijke informatiebron voor iedereen die met adviseurs werkt: cliënten en managers van allerlei soorten organisaties, maar ook collega's uit andere disciplines zoals accountants, belastingadviseurs en advocaten.
Boek bekijken

De Boekenetalage uit Dinxperlo

particulier
Standaard is de verzending via PostNL. Op verzoek ook mogelijk via DPD voor euro 6,50 binnen Nederland.
Bij bestellingen in één keer van totaal meer dan 35 euro, geen verzendkosten. Ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen.
SOMS KOMEN ONZE BERICHTEN IN DE SPAM-BOX TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.