Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenetalage.


 

Coben, Harlan - Genezing

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Coben, Harlan - Genezing
Schrijver: Coben, Harlan
Titel: Genezing
ISBN:
Uitgever: Meulenhoff Boekerij bv - Amsterdam
Bijzonderheid: 2017, 6e druk, paperback, boekblok verkleurd, klein plekje onderzijde, oortje voorplat, verder in goede staat, 445 blz.
Prijs: € 5,00
€ 7,70
Meer info Formaat: 21,5x14x3 cm. Drie aidsonderzoekers staan op het punt een baanbrekend middel op de markt te brengen. Dan overlijdt een van hen onverwacht. Het lijkt zelfmoord, maar televisiejournalist Sara Lowell en haar man basketballer Michael Silverman, waren bevriend met hem en geloven het niet.
Hun vermoedens worden bevestigd wanneer er in de kliniek een aantal patiënten -onder wie de zoon van een senator- worden vermoord. Een televisiedominee, Sara's vader en een hoge regeringsfunctionaris lijken uit op het dwarsbomen van het onderzoek. De situatie verergert wanneer Michael ziek wordt. Achter de schermen wordt een vuil spel gespeeld met grote bedragen aan onderzoeksgeld en de kwade genius heeft er alles voor over om anoniem te blijven...
Boek bekijken

De Boekenetalage uit Dinxperlo

particulier
Standaard is de verzending via PostNL. Op verzoek ook mogelijk via DPD voor euro 6,50 binnen Nederland.
Bij bestellingen in één keer van totaal meer dan 35 euro, geen verzendkosten. Ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen.
SOMS KOMEN ONZE BERICHTEN IN DE SPAM-BOX TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.