Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenetalage.


 

Kozhina, Elena - De brandende steppe

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kozhina, Elena - De brandende steppe
Schrijver: Kozhina, Elena
Titel: De brandende steppe
ISBN:
Uitgever: Ambo - Amsterdam
Bijzonderheid: 2000, gebonden met stofomslag, in prima staat, slechts éénmaal gelezen, 190 blz.
Prijs: € 5,00
€ 3,85
Meer info Formaat: 22,2 x14,5x2 cm. Tekst achterkant: Waar kwam het vandaan - dat gevoel van vrijheid? De steppe vertoonde overal littekens van de oorlog die er net overheen was geraasd. Ik wist waar de bomkraters gaapten als ronde zwarte wonden, welk veld overdekt was met granaatscherven als puisten, en waar het land was omgeploegd door tanks. En toch lag de steppe daar nu, overvloeiend van nachtelijke vreugde...
En ik was niet langer dat kind van gisteren -een halflevend wezen, apathisch, niet in staat om het leven te begrijpen. Ik liep de zachte warme weg af op de stevige blote voeten van een dorpsmeisje, dat wist hoe ze paard moest rijden en door de steppe moest trekken, ongeacht de afstand of het weer. Ik leek te groeien in die uitgestrektheid. Er was iets moeiteloos aan het verdwijnen, en vóór me glinsterde er iets. Waarom dat alles door me heen ging in die naamloze, datumloze nacht, dat weet ik niet. Maar vele jaren later dronk ik deze herinnering nog in alsof die uit de rivier kwam. Het was een overgang, mijn eerste en belangrijkste.
'De brandende steppe' is meer dan een meeslepend verhaal over de gruwelijkheden van de oorlog. Het biedt ook een beeld van de wording van Rusland en de Russen. Maar uiteindelijk is het een tijdloos verhaal, over goed en kwaad, over kracht en zwakte, over vreugde en tragiek, over wreedheid en barmhartigheid.
Boek bekijken

De Boekenetalage uit Dinxperlo

particulier
Standaard is de verzending via PostNL. Op verzoek ook mogelijk via DPD voor euro 6,50 binnen Nederland.
Bij bestellingen in één keer van totaal meer dan 35 euro, geen verzendkosten. Ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen.
SOMS KOMEN ONZE BERICHTEN IN DE SPAM-BOX TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.