Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenkamer.


 

Koudijs, G. - Wat ik zag en hoorde

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Koudijs, G.
Titel: Wat ik zag en hoorde
ISBN:
Uitgever: Van Horssen
Bijzonderheid: 142pp
Prijs: € 3,50
Meer info G. Koudijs: Wat ik zag en hoorde

Op aandrang van vele plaatsgenoten heeft Gijs Koudijs tal van herinneringen op papier gezet. Het zijn echte mediatieve memoires geworden. De schrijver hangt zijn verhaal niet op aan de één of andere tekst, maar ziet zijn ervaringen in het licht van de bijbel.

Het laat zich denken, dat Koudijs naast de vermelding van de treffende voorvallen op het werk en de talrijke belevenissen tijdens zijn ambtelijk bezig zijn in de  hervormde gemeente van Ederveen gedurende een periode va dertig jaar, ook geschreven heeft over zijn onvergetelijke vrouw Grietje Koudijs - Stunnenberg, die na een moedig gedragen lijden op twee-en-zestig jarige leeftijd is gestorven.

De auteur heeft oog voor de kleine en de grote dingen in het dagelijkse leven. Met vreugde spreekt hij over de grootheid van God in de schepping. Koudijs kon niet verborgen houden, dat er bij hem een hartelijke liefde gegroeid is voor het uitverkoren volk van Israël. Hij leerde zien hoe de Joden nog steeds de beminden van God zijn om der vaderen wil.

Wat een man uit Ederveen zag en hoorde! Koudijs vernam het Woord en bemerkte de realiteit daarvan in het leven van iedere dag. Een boek met een boodschap.
Boek bekijken

De Boekenkamer

zakelijk

De Boekenkamer uit Kootwijkerbroek

Logo De Boekenkamer

Beste bezoeker,
Welkom in het meest actuele aanbod van De Boekenkamer.
Bent u 'boekzoekende' ?? Waarschijnlijk kunnen wij u helpen. Is het gezochte boek hier niet aanwezig, kijk dan op onze internetsite. Of bezoek onze winkel in Kootwijkerbroek. Afstand te groot?? bel onze vriendelijke medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.
De Boekenkamer,
Wesselseweg 178-2,
3774 RM, Kootwijkerbroek,
0342-440590,
na 18:00: 06-27435409
info@deboekenkamer.nl
www.deboekenkamer.nl

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.