Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenkamer.


 

Grandia, Dhr. C. e.a. - Hun leven, jouw leven

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Grandia, Dhr. C. e.a.
Titel: Hun leven, jouw leven
ISBN:
Uitgever: Uitgeverij Groen
Bijzonderheid: 0pp
Prijs: € 3,50
Meer info Dhr. C. Grandia e.a: Hun leven, jouw leven

Bijbels dagboek voor kinderen
9+

Ben je negen, tien of elf jaar? Dan is dit bijbels dagboek speciaal voor jou! In Hun leven, jouw leven wordt elke week een persoon uit de Bijbel behandeld, bijvoorbeeld: Jehu, SamuĂ«l, David of Maria. Elke dag wordt er een gedeelte uit de Bijbel genoemd dat je zelf kunt opzoeken en lezen. Daarna lees je in je dagboek verder, over de tekst van die dag en de bijbelfiguur van die week. Door de vraag die aan het einde staat, kun je nadenken over wat je gelezen hebt. De illustraties maken het nog leuker om dit dagboek elke dag te gebruiken!

Aan deze uitgave werkten mee: Dhr. C. Grandia, Mevr. K. van Campen-Slappendel, dhr. J. Veldhuizen, dhr. A. Karels, dhr. R. Remmers, dhr. C. Ritmeester, mevr. M. de Braal-Prins, mevr. J. van der Meij, dhr. J.M. Strijbis, dhr. A.J. de Bruijn en mevr. C.F. van der Meij-Doorn.

Hun leven, jouw leven is een van de delen in de serie Leven. Deze serie bestaat uit bijbelse dagboeken voor kinderen, jongeren, (jong) volwassenen en het gezin. De medewerkers aan deze dagboeken hebben ruime ervaring in het onderwijs, het jeugdwerk en/ of het pastoraat. De redactie van de serie Leven wordt gevormd door dr. ir. J. van der Graaf, drs. I.A. Kole en ds. L.W. van der Meij. De dagboekserie is zo opgebouwd dat elk deel apart gelezen en gebruikt kan worden.
Boek bekijken

De Boekenkamer

zakelijk

De Boekenkamer uit Kootwijkerbroek

Logo De Boekenkamer

Beste bezoeker,
Welkom in het meest actuele aanbod van De Boekenkamer.
Bent u 'boekzoekende' ?? Waarschijnlijk kunnen wij u helpen. Is het gezochte boek hier niet aanwezig, kijk dan op onze internetsite. Of bezoek onze winkel in Kootwijkerbroek. Afstand te groot?? bel onze vriendelijke medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.
De Boekenkamer,
Wesselseweg 178-2,
3774 RM, Kootwijkerbroek,
0342-440590,
na 18:00: 06-27435409
info@deboekenkamer.nl
www.deboekenkamer.nl

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.