Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenkamer.


 

Zondag, W.A. - Bijbelse professoren 2

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Zondag, W.A.
Titel: Bijbelse professoren 2
ISBN:
Uitgever: De Banier
Bijzonderheid: 168pp
Prijs: € 6,95
Meer info W.A. Zondag: Bijbelse professoren 2

In deel 1 werden vijf professoren uit het Oude Testament voor het voetllicht geplaatst. In dit deel doen we hetzelfde met vijf leermeesters uit het Nieuwe Testament. Achtereenvolgens komen aan de orde: Jakobus, Petrus, Johannes, Gamaliƫl en Paulus. Het onderwijs dat wij van hen ontvangen, bestaat enerzijds uit hun persoonlijke leven (wat moesten zij zelf leren, hoe deden zij dat en op welke wijze zijn zij hierin ons tot een voorbeeld?) en anderzijds uit het gesproken of geschreven onderwijs. Wat dat laatste betreft, wordt met name ingezoomd op een aantal zendbrieven, waaronder de drie brieven van Johannes. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een flink aantal discussievragen. Het boekje is vooral interessant voor studerenden en onderwijsgevenden.

Ds. W.A. Zondag is sinds september 2015 predikant van de Gereformeerde Gemeente te Woerden. Eerder was hij hoogleraal Arbeidsrecht aan de Rijksuniversiteit te Groningen.
Boek bekijken

De Boekenkamer

zakelijk

De Boekenkamer uit Kootwijkerbroek

Logo De Boekenkamer

Beste bezoeker,
Welkom in het meest actuele aanbod van De Boekenkamer.
Bent u 'boekzoekende' ?? Waarschijnlijk kunnen wij u helpen. Is het gezochte boek hier niet aanwezig, kijk dan op onze internetsite. Of bezoek onze winkel in Kootwijkerbroek. Afstand te groot?? bel onze vriendelijke medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.
De Boekenkamer,
Wesselseweg 178-2,
3774 RM, Kootwijkerbroek,
0342-440590,
na 18:00: 06-27435409
info@deboekenkamer.nl
www.deboekenkamer.nl

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.