Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenvriend.


 

VERMEIJ, MIRJAM (eindredactie). - Allemaal Vrouwen. 21 Bijbelse portretten. (Met afbeeldingen uit de collecties van Museum Catharijneconvent en de bibliotheek van het Nederlands Bijbelgenootschap).

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: VERMEIJ, MIRJAM (eindredactie).
Titel: Allemaal Vrouwen. 21 Bijbelse portretten. (Met afbeeldingen uit de collecties van Museum Catharijneconvent en de bibliotheek van het Nederlands Bijbelgenootschap).
ISBN:
Uitgever: Heerenveen, Uitgeverij Jongbloed, 2012, 1e dr.
Bijzonderheid: 144p., gebonden hardcover met leeslint, veel illustraties en schilderingen in kleur, overzichtelijke layout, boek in nieuwstaat.
Prijs: € 9,00
Meer info In allemaal vrouwen staan 21 portretten van bijbelse vrouwen, geschreven door vrouwelijke theologen. De bijbelverhalen over vrouwen zijn rijk, dagen uit, prikkelen, zijn soms verassend actueel, of bieden troost. Verassend is ook hoeveel verschillende rollen vrouwen in de Bijbel spelen. De portretten zijn thematisch geordend, maar veel vrouwen zijn niet onder een noemer te brengen. Want een powervrouw kan een misbruikte vrouw zijn, en de weduwe is regelmatig een heldin. Er is ruimte voor ontwikkeling en verandering, en dat maakt deze verhalen zo bijzonder.
Deze uitgave bestaat uit tekst, beeld en geluid, en is het resultaat van een unieke samenwerking tussen het NCRV-radioprogramma 'Schepper & Co' en het Nederlandse Bijbelgenootschap.

Erg kunstzinnig ontwerp, gedrukt op fotopapier, de schilderingen lijken van de pagina af te springen, De prettige layout laat dan ook meer dan genoeg ruimte over voor de treffende verhalen die om goede redenen tot op de dag van vandaag bekend zijn. Erg mooi exemplaar.
Boek bekijken

De Boekenvriend uit Albergen

zakelijk

Logo De Boekenvriend

Snel en vakbekwaam, al meer dan 30 jaar.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.