Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenvriend.


 

BUYTENDIJK, PROF. DR. F.J.J. - Algemene Theorie Der Menselijke Houding En Beweging. Als verbinding en tegenstelling van de fysiologische en de psychologische beschouwing.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: BUYTENDIJK, PROF. DR. F.J.J.
Titel: Algemene Theorie Der Menselijke Houding En Beweging. Als verbinding en tegenstelling van de fysiologische en de psychologische beschouwing.
ISBN:
Uitgever: Utrecht/Antwerpen, Aula-Boeken, 1966, 4e dr.
Bijzonderheid: 598p., pb., met register, pagina's licht verkleurd, omslag met milde gebruikssporen, structurele integriteit van het boek is goed.
Prijs: € 9,00
Meer info "Na een uitvoerige inleiding over de beginselen van een functionele bewegingsleer, over fundamentele problemen en methodiek, komen in het tweede deel staan, houding en lopen aan de orde. Het derde is gewijd aan de analyse van een aantal exemplarische reacties en verrichtingen, zowel van de fysiologische en vitale als van de psychische zijde bezien. De menselijke uitdrukkingsbewegingen worden in het vierde deel onderzocht, waarna het vijfde en zesde respectievelijk aan het ontstaan en de typologie der bewegingen zijn gewijd. Het boek is een waardevol studiewerk, niet alleen voor medici, biologen en psychologen, maar ook voor allen die zich met de theoretische fundering van lichamelijke opvoeding hebben bezig te houden."
Boek bekijken

De Boekenvriend uit Albergen

zakelijk

Logo De Boekenvriend

Snel en vakbekwaam, al meer dan 30 jaar.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.