Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenvriend.


 

VERHEYEN, Dr. MARCEL - Homeopathie Voor Het Hele Gezin. 1001 praktische tips om veel voorkomende aandoeningen natuurlijk te behandelen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: VERHEYEN, Dr. MARCEL
Titel: Homeopathie Voor Het Hele Gezin. 1001 praktische tips om veel voorkomende aandoeningen natuurlijk te behandelen.
ISBN:
Uitgever: Sijthoff/Amsterdam: UGN/Elburg, 1987, 2e dr.
Bijzonderheid: 226p., soft cover. Met zw./w. illustraties en uitgebreid register. Minimale gebruikerssporen omslag, enkele milde vlekjes rug. Stevig exemplaar in prima staat.
Prijs: € 9,00
Meer info "Dr. Marcel Verheyen heeft zich na zijn artsenopleiding aan de universiteit te Leuven gespecialiseerd in de homeopathie. Diverse cursussen en de ervaring uit zijn omvangrijke patiƫtenpraktijk leverden hem inspiratie voor een aantal medische publicaties op het gebied van de natuurgeneeskunde. Ook in Nederland Bereikt Marcel Verheyen een groot publiek met zijn artikelen over natuurlijk genezen in het grootste gezondheidsblad in Nederland 'Beter'.
Homeopathie voor het hele gezin laat duidelijk zien dat Marcel Verheyen een arts is die ook voor de leek duidelijk en begrijpelijk kan schrijven. Dit boek geeft op systematische wijze informatie over het zelf toepassen van natuurlijke middelen bij de behandeling van veel voorkomende kwalen, zoals bijvoorbeeld hoge bloeddruk, rugklachten, slaapstoornissen, huidproblemen en hoofdpijn."
Boek bekijken

De Boekenvriend uit Albergen

zakelijk

Logo De Boekenvriend

Snel en vakbekwaam, al meer dan 30 jaar.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.