Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenvriend.


 

BERKHOF, Dr. H. - Bruggen En Bruggehoofden. Een keuze uit de artikelen en voordrachten van prof. dr. H. Berkhof uit de jaren 1960-1981

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: BERKHOF, Dr. H.
Titel: Bruggen En Bruggehoofden. Een keuze uit de artikelen en voordrachten van prof. dr. H. Berkhof uit de jaren 1960-1981
ISBN:
Uitgever: Nijkerk: Uitgeverij G.F. Callenbach, 1981, 1e dr.
Bijzonderheid: 223p., soft cover. Met voetnoten en bibliografie. Zeer milde gebruikerssporen/verkleuring omslag. Stevig - Waardig exemplaar.
Prijs: € 9,00
Meer info "De bundel Bruggen en bruggehoofden bevat een keuze uit de artikelen en voordrachten die prof. dr. H. Berkhof schreef of uitsprak in de jaren van zijn hoogleraarschap vanwege de Nederlandse Hervormde Kerk te Leiden (1960-1981). Deze selectie is aangevuld met een door de auteur geschreven theologische biografie en de afscheidsrede op 4 september 1981.
De bundel wordt hem en zijn vele lezers aangeboden ter gelegenheid van dit afscheid, waarmee Berkhof een nieuwe fase van zijn leven begint. Dit boek is dus wel het gedenkteken van dit afscheid, maar het mag ook worden gezien als voorbereiding op het nieuwe werk dat we van deze emeritus kunnen verwachten."
Boek bekijken

De Boekenvriend uit Albergen

zakelijk

Logo De Boekenvriend

Snel en vakbekwaam, al meer dan 30 jaar.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.