Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenvriend.


 

Kardinaal A. Bea / Dr. W.A. Visser 't Hooft (Met een voorwoord van Prof. dr. A.J. Bronkhorst) - Vrede Tussen Christenen

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Kardinaal A. Bea / Dr. W.A. Visser 't Hooft (Met een voorwoord van Prof. dr. A.J. Bronkhorst)
Titel: Vrede Tussen Christenen
ISBN:
Uitgever: 's-Gravenhage: Boekencentrum, 1967, 1e Nederlandse druk.
Bijzonderheid: 188p., soft cover. Met enige verkleuring en vlekjes omslag, milde verkleuring snede, Milde watervlekken laatste 5 pagina's. Geen mooi, wel een waardig exemplaar.
Prijs: € 9,00
Meer info "Met een voorwoord van Prof. dr. A.J. Bronkhorst en een ter inleiding van Bisschop J.G.M. Willebrands, secretaris van het Secretariaat voor de eenheid der christenen.
Dit boek is gewijd aan twee mensen die de laatste vijftien jaren een leidende rol hebben gespeeld in het officiƫle gesprek 'Rome-Reformatie' en die vanaf de oprichting van het 'Rooms-Katholieke Secretariaat ter bevordering van de eenheid der christenen' contact met elkaar hebben gehad terwille van de gemeenschappelijke wens de vrede tussen de kerken te herstellen, de kerken tot eenheid des geestes terug te brengen, het doel van de oecumenische beweging. Daarbij konden zij bouwen op het fundament dat gelegd was door persoonlijke contacten tussen Rooms-Katholieke theologen en theologen van de Wereldraad van Kerken.
Een belangwekkend boek, dat niet alleen de belangstelling zal krijgen van Rooms-Katholieke en Protestantse theologen, maar van ieder die meedenkt over en meewerkt aan het doel van de oecumenische beweging."
Boek bekijken

De Boekenvriend uit Albergen

zakelijk

Logo De Boekenvriend

Snel en vakbekwaam, al meer dan 30 jaar.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.