Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De boekenzolder.


 

Boschma, Geerth H. - De Neef van de Koning. Het ongelooflijke verhaal achter de wedergeboorte van een historische voetbalclub.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Boschma, Geerth H.
Titel: De Neef van de Koning. Het ongelooflijke verhaal achter de wedergeboorte van een historische voetbalclub.
ISBN: 9789081715140
Uitgever: Nobelman, Groningen
Bijzonderheid: 2012, 110 pp, paperback.
Prijs: € 7,00
Meer info De Neef van de Koning. Het verhaal dat niemand gelooft. Hebben de Spanjaarden, bijna vijfhonderd jaar na de 80-jarige oorlog nog steeds invloed in Nederland, zij het op een totaal ànder gebied? Reiken de magische krachten verbonden aan het Koninklijke Real, Atlético de Madrid en Malaga zelfs tot in een klein plaatsje in Oost-Groningen? Welke buitenlandse bedrijven en topindustriëlen azen nog meer op historische voetbalclubs inclusief hun sociale gemeenschappen? Zijn ze integer of is dit onderdeel van een groter spel? Wat gebeurde er precies rond de wederopstanding van een kleine, bijna overleden Nederlandse voetbalclub vol historie? Wat was de link tussen Spanje, directeur Henk Eising, Don Quichot en een andere edelman, Don Leo? Waarom was SC Veendam plotseling hot, tot ver over de landsgrenzen? Hoe zat het nu precies met de hulp van topmodel Doutzen Kroes?
Lees het waargebeurde epos, met uniek fotomateriaal, over wat er wèrkelijk gebeurde rond de kleine, maar historische club SC Veendam die met succes vocht tegen haar ondergang. Wie er bij was zal het beamen: het was waar. Of je het gelooft of niet.
Boek bekijken

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.