Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De boekenzolder.


 

Cortens, Theolyn - De Bijzondere Kracht van Engelen. Ontdek de liefhebbende hulp van engelen en creëer voor uzelf en anderen een beter leven.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Cortens, Theolyn
Titel: De Bijzondere Kracht van Engelen. Ontdek de liefhebbende hulp van engelen en creëer voor uzelf en anderen een beter leven.
ISBN: 9789043814003
Uitgever: Zuidnederlandse uitgeverij nv, Aartselaar
Bijzonderheid: 2006, paperback, 192 pp. (knikje in voorplat; naam en datum op schutblad)
Prijs: € 4,00
Meer info Theolyn Cortens heeft al meer dan dertig jaar ervaring in het werken met engelen en andere hemelse wezens. In dit fascinerende en informatieve boek helpt ze u engelen in uw dagelijks leven te introduceren. U leest over de historische herkomst van engelen, over alledaagse engelenervaringen en u vindt een handige leidraad voor het contacteren van uw beschermengel. Kortom, dit boek is een praktische handleiding tot de engelen en hoe u hen kunt ervaren en met hen kunt communiceren. U leert onder meer: - een heilige ruimte scheppen om engelenkracht te bevorderen - uw beschermengel en uw zonne-engel oproepen en met hen samenwerken - de liefhebbende hulp van engelen en aartsengelen aanroepen voor specifieke doelen, zoals uw familie beschermen, veilig reizen of nauwe relaties koesteren - eenvoudige manieren om met natuurgeesten te werken - met engelen en hun liefdevolle kracht werken om voor uzelf en voor anderen een beter leven te creëren.
Boek bekijken

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.