Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De boekenzolder.


 

Lewis, Randine - Het pad van de vruchtbare ziel. Tien oude Chinese geheimen om in aanraking te komen met het vrouwelijk potentieel.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Lewis, Randine
Titel: Het pad van de vruchtbare ziel. Tien oude Chinese geheimen om in aanraking te komen met het vrouwelijk potentieel.
ISBN: 9789069638270
Uitgever: Altamira-Becht, Haarlem
Bijzonderheid: 2008, 223pp, paperback. Vertaling: Marijke Koekoek. Tien eeuwenoude Chinese geheimen om gebruik te maken van de scheppingskracht van de vrouw.
Prijs: € 4,50
Meer info 'Het pad van de vruchtbare ziel' spoort vrouwen aan te streven naar gezondheid, overvloed en een vreugdevolle kijk op het leven. Aan de hand van diagnostische vragenlijsten, qigong-oefeningen en geleide meditaties wordt getoond hoe de elementen van de natuur in lichaam, geest en ziel van de vrouw tot uiting komen. Zo reikt dit boek vrouwen instrumenten aan om o.a. hun kans op bevruchting te vergroten en helpt het storingen in hun natuurlijke evenwicht op te sporen, stress te verlichten, meer energie te krijgen en hun inherente scheppingskracht niet alleen te ontsluieren, maar zelfs tot volledige ontplooiing te brengen.
Boek bekijken

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.