Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De boekenzolder.


 

Stengel, Reinhard - Wat vingers vertellen. Je handen als spiegel van je gezondheid.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Stengel, Reinhard
Titel: Wat vingers vertellen. Je handen als spiegel van je gezondheid.
ISBN: 9789088401404
Uitgever: Panta Rhei, Katwijk aan Zee
Bijzonderheid: 2016, paperback, 142 pp. Vertaling: J├Ârgen van Drunen
Prijs: € 7,50
Meer info Volgens de Oostenrijkse sjamaan Reinhard Stengel is alles bezield, en zijn alle levensvormen uitingen van de universele levensziel. De uiterlijke vorm van ons lichaam is zodoende een expressie van de ontwikkeling van onze persoonlijke ziel. Waar deze ontwikkeling gestoord is, bijvoorbeeld in de baarmoeder of in de eerste levensjaren, kan zich dat uiten in afwijkende vormen van handen en vingers. Ons lichaam is onze bondgenoot bij het herkennen en oplossen van deze storingen.
Dankzij oude sjamanistische wijsheid en een ruime praktijkervaring kan Stengel aan de uiterlijke vorm van onze handen, vingers en voeten zien waar de blokkades zich bevinden en waar ze vandaan komen. Dat inzicht stelt ons in staat om de gesignaleerde problemen met begrip voor de oorzaken aan te pakken.
Dankzij duidelijke foto's met eenvoudige uitleg kun je zelf achterhalen waar oude wonden, blokkades en psychische storingen vandaan komen. Vervolgens kun je ze met krachtige rituelen verhelpen, en je ware zelf de kans geven zich te ontplooien.
Boek bekijken