Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De boekenzolder.


 

Lieshout, Jan van - Het kan wel op al is het lekker! Het dagelijks leven van kleine man tot Jan Modaal zichtbaar gemaakt in 50 jaar reclame.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Lieshout, Jan van
Titel: Het kan wel op al is het lekker! Het dagelijks leven van kleine man tot Jan Modaal zichtbaar gemaakt in 50 jaar reclame.
ISBN: 9789022890233
Uitgever: Unieboek BV
Bijzonderheid: 1980, paperback, 160 pp.
Prijs: € 6,50
Meer info Aanleiding tot het samenstellen van dit kijk-en leesboek over het alledaagse leven van 50 jaren is geweest het feit dat het Genootschap voor Reclame in 1977 vijftig jaar bestond. Een viertal reklametekstschrijvers geeft zijn persoonlijke visie op de periode, waarbij ze sterk betrokken waren. De samensteller van Lieshout, ook reklametekstschrijver heeft de scripts samengesteld voor vier audio-visuele presentaties. Deze vormden de kern van de in 1978 gehouden tentoonstelling 'van kleine man tot Jan Modaal'. Het fenomeen reklame wordt geplaatst in een breder maatschappelijk kader. Resultaat is dit werk; illustratief voor de bedoelde periode, een levendige schets over het leven van alledag. Een genot om in te lezen en...in te kijken.
Boek bekijken

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.