Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De boekenzolder.


 

Mersbergen, Jan van - Morgen zijn we in Pamplona.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Mersbergen, Jan van
Titel: Morgen zijn we in Pamplona.
ISBN: 9789059361300
Uitgever: Cossee, Amsterdam
Bijzonderheid: 2007, paperback, 189 pp.
Prijs: € 4,50
Meer info Danny staat in de regent e liften. Hij Himoet dit oude leven verlaten, als in een roes gaat hij een onbestemde toekomst tegemoet. Robert is op weg naar Pamplona voor zijn jaarlijks uitje naar het stierenrennen. De regen stroomt over de ruiten, de ruitenwissers kunnen het water bijna niet de baas. Dan ziet hij een lifter langs de snelweg staan. Hij stopt, en neemt hem mee.
Het gesprek volt niet erg tussen de nieuwsgierige Robert en de weinig spraakzame Danny, een bokser. Het lijkt alsof Danny zich willoos laat meevoeren, ogenschijnlijk verslagen door een geheim.
Weggaan is eenvoudig ,achterlaten is moeilijker. Het leven voor Danny is een gevecht: een gevecht met tegenstanders in de boksring, en een gevecht met de liefde.
Jan van Mersbergen weet de spanning in deze prachtige road-novel tot het einde toe volt e houden: waarom laat Danny zich zo gemakkelijk meetronen, en waarom keert Robert terug naar Pamplona? Wat maakt gevaar zo verleidelijk dat we het altijd weer opzoeken? Er is geen hoger plan, enkel intuïtie. Maar dan, in Pamplona, temidden van de aanstormende stieren en de stofwolken dreigt het miste gaan. Als het gevaar onontkoombaar lijkt, reageert onze naastenliefde. Onverbiddelijk.
Boek bekijken

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.