Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De boekenzolder.


 

Frieswijk, Drs. Nynke & Dijkstra, Dr. Pieternel & Steverink, Dr. Nardi & Buunk, Prof. Bram P. & Slaets, Prof.Dr. Joris P.J. - Grip op het leven. Genieten van het ouder worden.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Frieswijk, Drs. Nynke & Dijkstra, Dr. Pieternel & Steverink, Dr. Nardi & Buunk, Prof. Bram P. & Slaets, Prof.Dr. Joris P.J.
Titel: Grip op het leven. Genieten van het ouder worden.
ISBN: 9789027488503
Uitgever: Het Spectrum Utrecht
Bijzonderheid: 2004, Gebonden, 144 pp.
Prijs: € 7,00
Meer info Ina is 60: 'Laatst liep ik in de stad en zag ik opeens mijn spiegelbeeld in de etalage. Ik schrok. Ik dacht: Ben ik dat? Dat mens met dat grijze haar en die rimpels? Ik voel me niet anders dan toen ik 18 was, maar toch ben ik het wel.'
Op hun 25e voelen mensen zich vaak even oud als ze zijn, maar op hun 70e voelen mensen zich gemiddeld zo'n 15 jaar jonger. De buitenkant is dan misschien wel oud, maar de binnenkant nog niet. Toch moeten mensen zich vroeg of laat aanpassen aan het ouder worden.
Grip op het leven geeft concrete handvatten om deze veranderingen zo goed mogelijk aan te pakken. Dit praktische en prettig leesbare boek is gebaseerd op een cursus die ontwikkeld is door de Rijksuniversiteit Groningen. Het leert u hoe u positief kunt denken en doelen kunt stellen, en laat u zien hoe u het leven aangenaam kunt inrichten. Ook het omgaan met eenzaamheid en het opbouwen van sociale contacten komen aan de orde. Het boek bevat veel voorbeelden en een aantal interviews, waar velen zich in zullen herkennen. Grip op het leven vormt een concrete aanzet om iets te maken van het leven en te genieten van de positieve dingen van het ouder worden.
Boek bekijken

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.