Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De boekenzolder.


 

- Te gek voor woorden / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver:
Titel: Te gek voor woorden / druk 1
ISBN: 9789077721827
Uitgever: Heinen, Uitgeverij
Bijzonderheid: 2005, Gebonden
Prijs: € 3,50
Meer info Met de gedichtenwedstrijd Te gek voor woorden, wilde het Kwartiermakersfestival een brug slaan tussen de psychiatrie en de samenleving. Ruim 200 dichters, al dan niet afkomstig uit de psychiatrie, reageerden. De jury, bestaande uit Jace van de Ven, Ed Schilders en Frank van Pamelen, koos uit hun inzendingen vijftig 'te gekke' gedichten.
Gedichten uit het grensgebied van gekte en realiteit: daar waar je met Gertjan Herberink olifanten kunt horen briesen in de Reeshof.

De inzenders hebben zich volledig kunnen onderdompelen in allerhande 'gekke' thema's. Zo smeert Hans van den Dobbelsteen scheerzeep op zijn brood en poetst hij zijn gebit met schoensmeer, en heeft Ton van Boxtel gegronde redenen aan de nemen dat Jesus eigenlijk in een inrichting thuis hoorde.

Misschien, zo oppert jurylid Ed Schilders, is de literatuur en in het bijzonder de poëzie wel het enige plekje in onze cultuur waar een mens met goed fatsoen 'zot' mag zijn, waar 'gekte' zelfs tot aanbeveling strekt, en in ieder geval een klein beetje gebrek is waartegen geen bezwaar bestaat.
Boek bekijken

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.