Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De boekenzolder.


 

Britton, Andrew - De Amerikaan.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Britton, Andrew
Titel: De Amerikaan.
ISBN: 9789085690443
Uitgever: Elbertinck
Bijzonderheid: 2007, 3e druk, paperback, 408 pp. Vertaling: Gerry Frowijn & Jacob Tot
Prijs: € 6,00
Meer info Een thrillerdebuut van één van de meest veelbelovende jonge schrijvers, Andrew Britton. Hij heeft een bloedstollende thriller geschreven over de gevolgen van 9/11 en introduceert in zijn debuut CIA-agent Ryan Kealey.

Op 33-jarige leeftijd heeft Kealey meer bereikt in het leger en bij de CIA dan de meeste mannen in hun hele leven zullen bereiken. Hij heeft de donkere kanten van het leven en de wereld gezien en mag zich gelukkig prijzen dit allemaal te hebben overleefd. De CIA laat hem echter weinig tijd om over deze verschrikkingen heen te komen. Ryan wordt ingezet om een voormalig Amerikaans soldaat, Jason March, te bestrijden die zich heeft aangesloten bij een netwerk van terroristen in het Midden-Oosten. March, een genadeloze moordenaar moet tot staan worden gebracht, voordat hij de kans krijgt Amerika te vernietigen.

Kealey vormt een duo met de mooie Britse Naomi Kharmai. Ryan neemt zich voor om zonodig alle regels te negeren om zijn voormalige leerling op te sporen. March slaagt erin Kealey een stap voor te blijven en maakt er dan ook een persoonlijke vete van. Wanneer alles voorbij lijkt te zijn gaat March op zoek naar Ryan's vriendin...
Boek bekijken

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.