Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De boekenzolder.


 

Redactie ANWB - Fietsrouteatlas nr. 7: Randstad & Groene Hart. Inclusief ANWB-Lange Fietsrondes Hollandsche Waterlinie-route en Fortenroute.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Redactie ANWB
Titel: Fietsrouteatlas nr. 7: Randstad & Groene Hart. Inclusief ANWB-Lange Fietsrondes Hollandsche Waterlinie-route en Fortenroute.
ISBN: 9789018020248
Uitgever: ANWB
Bijzonderheid: 2005, 2e druk. softkover met ringband binnenin. 100pp.
Prijs: € 6,00
Meer info De fietser die graag zijn eigen routes bepaalt, zal goed uit de voeten kunnen met de 1:75.000 kaarten in deze serie Fietsrouteatlassen. Om de fietsvriendelijkste route te kunnen samenstellen, zijn naast alle fietspaden ook alle ANWB-bewegwijzerde Eéndaagse en Lange Fietsrondes, Landelijke Fietsroutes (LF-routes) en fietsroutenetwerken met knooppunten ingetekend. Met behulp van het overzichtskaartje voor in de atlas is uw eigen route gemakkelijk te plannen. Ook het verloop van de lange fietsroutes is daar in één oogopslag te zien. De ANWB Lange Fietsrondes 'Hollandsche Waterlinie-route' en 'Fortenroute' krijgen extra aandacht in aparte hoofdstukken. Hierin worden het landschap en diverse bezienswaardigheden onderweg beschreven alsmede overnachtingsmogelijkheden voorgesteld. Door de handige ringband is de atlas zonder problemen om te vouwen voor gebruik op de fiets.
Boek bekijken

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.