Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De boekenzolder.


 

Dries, Jan - Natuurvoeding voor dagelijks gebruik. Met 100 recepten en vele praktische tips.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Dries, Jan
Titel: Natuurvoeding voor dagelijks gebruik. Met 100 recepten en vele praktische tips.
ISBN:
Uitgever: Nieuw Leven, Genk
Bijzonderheid: 1979, paperback, 232 pp. (Ouderdomsvlekjes op snee; Knikje in voorplat!)
Prijs: € 9,00
Meer info Jan mes (Genk .1938)
is de stichter van de VEGETARIERSBOND in Belgiƫ en hoofdredacteur van NIEUW LEVEN, een tijdschrift ter bevordering van een natuurlijke levenswijze. Hij is tevens de grondlegger van het BIONISME (natuurfilosofie) en de BIOMEDITATIE, alsook de stichter van de BIONISTISCHE JONGEREN. Zijn grote liefde tot de rauwe voeding deed hem het initiatief nemen omde WORLD RAW FOOD ORGANISATICN op te richten. Met zijn diepgaande studies "GRANEN, VOER VOOR VOGELS" en "SUIKER, HET ZOETE VERGIFT" heeft hij een nieuw tijdperk in de voedingsgeschiedenis ingeluid.
Dit boek getuigt van zijn originele inzichten in het voedselprobleem. Ondanks de aanzienlijke wetenschappelijke diepgang is het, een praktisch boek. Jan Dries mag beschouwd worden als de grote vernieuwer, wat betreft natuurvoeding.

Dit boek werd geschreven voor alle mensen die zoeken naar een betere voeding. Het thema is in zijn geheel behandeld volgens de opvatting van een totaalvisie. Vandaar dat aandacht werd besteed aan natuurfilosofie, ethische en historische aspecten.
De randproblemen en zeker de totale achtergrond kregen voldoende aandacht.
Dit is geen eenvoudig kookboek met recepten en practische tips, hoewel er voldoende voorhanden zijn. Het is meer een diepgaande studie over de menselijke voeding, gezien vanuit de natuur.
De lezers zullen er veel genot aan beleven omdat hun inzichten hierdoor worden verruimd en zo een betere kijk op de totale mens en zijn problemen krijgen. Theorie en praktijk zijn er beide in verwerkt. Wie dit boek grondig leest heeft een houvast, niet alleen wat zijn voeding betreft, maar zijn gehele levenswijze. Het boek geeft geen kant en klare oplossingen of systemen maar wel basisprincipes, zodat iedereen zelf zijn voedingspatroon kan bepalen.
Dit boek werpt een licht op het duistere voedingsprobleem.
Boek bekijken

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.