Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boeksneuper.


 

Maraini, Carolina - Il punto ombra

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Maraini, Carolina - Il punto ombra
Schrijver: Maraini, Carolina
Titel: Il punto ombra
ISBN:
Uitgever: Bolgna, Nicola Zanichelli
Bijzonderheid: 1924, XVI-100pp, gebonden, bruine pappband, zeer sleets en beschadigd, rug zwaar beschadigd en los, boekblok in goede staat, tekst en foto's nog steeds helder.
Prijs: € 30,00
Meer info Prachtig boekje over de naaldkant met 99 heldere zwart-wit foto's van naaldkant voor kinderen, dames, de keuken, de eettafel, en het bed.
Met een korte inleiding van Carolina Maraini, een Italiaans-Zwitserse filantroop die lange tijd in het Italiaanse Rieti woonde en daar eigenaresse was van de textielfabriek. De mooie kunstwerkjes op de foto's zijn gemaakt door de werkneemsters die op de groepsfoto naast de titelpagina zijn te zien. Bijzonder boekje, vrij schaars en daarom vaak erg duur. Vanwege de slechte kwaliteit is dit exemplaar redelijk geprijsd.
Boek bekijken

De Boeksneuper uit Zwolle

particulier

Logo De Boeksneuper

Particulier met plezier in antiquarische boeken en curiosa. U bent welkom om in mijn aanbod te sneupen. U kunt uw bestelling ook ophalen.
Beschadigingen aan de boeken vermeld ik altijd (foto's). Opdrachten, namen en andere teksten op het schutblad horen erbij en zijn niet vermeld, tenzij vermeldenswaard in positieve of negatieve zin.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.