Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Klosse , Peter . & Theus de Kok . [ ISBN 9789051215403 ] 0718 - Wildgerechten . ( Bijzondere recepten uit de keuken van een toprestaurant ) Wild is meer dan wild, wild is bijzonder is sinds jaar en dag het motto van de culinaire wildspecialisten in Nederland, en zeker bij De Echoput in -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Klosse , Peter . & Theus de Kok . [ ISBN 9789051215403 ] 0718 - Wildgerechten  . ( Bijzondere recepten uit de keuken van een toprestaurant ) Wild is meer dan wild, wild is bijzonder is sinds jaar en dag het motto van de culinaire wildspecialisten in Nederland, en zeker bij De Echoput in -
Schrijver: Klosse , Peter . & Theus de Kok . [ ISBN 9789051215403 ] 0718
Titel: Wildgerechten . ( Bijzondere recepten uit de keuken van een toprestaurant ) Wild is meer dan wild, wild is bijzonder is sinds jaar en dag het motto van de culinaire wildspecialisten in Nederland, en zeker bij De Echoput in -
ISBN: 9789051215403
Uitgever: Tirion .
Bijzonderheid: Gebonden met harde kaft en met omslag in als nieuwe staat - 0718 - 1e dr 1995 - 192 p. - 1170 gr - 21,7 x 30,5 cm.
Prijs: € 20,00
Meer info - de Apeldoornse kroondomeinen. In dit gerenommeerde restaurant wordt sinds ruim veertig jaar veel aandacht besteed aan het bereiden van bijzondere wildgerechten; dat kan bijna niet anders, het restaurant is immers gelegen in een groot natuurgebied. Niet alleen gerechten van wild krijgen veel aandacht bij restaurateur Peter Klosse en zijn chefkok Theus de Kok-, ook smaken en smaakcombinaties zijn erg belangrijk.

Dit zeer overzichtelijke en rijk geïllustreerde boek Wildgerechten is opgezet in twee delen.

Deel 1 geeft informatie over de smaak van gerechten en wijnen en over optimale combinaties van beide.

Deel u omvat een inleiding over kooktechnieken in het algemeen en het bereiden van zowel vederwild als haarwild in het bijzonder. Daarna volgen oorspronkelijke, speciaal voor dit boek samengestelde, recepten. Deze zijn gegroepeerd per soort wild dat elk geplaatst is in zijn eigen seizoen. Zo vinden we in het voorjaar de reebok, het wilde konijn, de houtduif en de kwartel; in de zomer de wilde eend en de taling, de watersnip, het patrijs en de houtsnip; in de herfst het hert, het wild zwijn, de fazant, het haas en de moeflon en in de winter de fazantehaan, de reegeit en de gans. ook aan de andere bijzondere produkten uit het bos, de paddestoelen, is een hoofdstuk gewijd. Lekkere bijgerechten en nagerechten ten slotte geven voldoende inspiratie voor een geslaagd en feestelijk wilddiner. Elk recept is voorzien van suggesties voor wijntypes die er goed bij passen. Als extraatje neemt de grote wildkenner Wil Huygen u mee de natuur in, van zijn hand zijn de beschrijvingen van de verschillende dieren. Arnold Meine lansen ten slotte is verantwoordelijk voor 1 de sfeervolle culinaire fotografie.

Wildgerechten is een schitterend kookboek dat voor liefhebbers van lekker eten een belangrijk inspirator en naslagwerk zal zijn.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.