Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Bastelaar , Karol van . ( Met een introductie door Wim Kort , Huisarts . [ isbn 9789038918600 ] - Minder Hoofdpijn en Migraine . ( Wat je zelf kunt doen . ) De laatste jaren wordt in de media steeds meer aandacht besteed aan de kwaal hoofdpijn. Terecht, want in Nederland hebben 1,4 miljoen mensen regelmatig een migraineaanval en 400.000 lijden -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bastelaar , Karol van . ( Met een introductie door Wim Kort , Huisarts . [ isbn 9789038918600 ] - Minder Hoofdpijn en Migraine . ( Wat je zelf kunt doen . ) De laatste jaren wordt in de media steeds meer aandacht besteed aan de kwaal hoofdpijn. Terecht, want in Nederland hebben 1,4 miljoen mensen regelmatig een migraineaanval en 400.000 lijden -
Schrijver: Bastelaar , Karol van . ( Met een introductie door Wim Kort , Huisarts . [ isbn 9789038918600 ]
Titel: Minder Hoofdpijn en Migraine . ( Wat je zelf kunt doen . ) De laatste jaren wordt in de media steeds meer aandacht besteed aan de kwaal hoofdpijn. Terecht, want in Nederland hebben 1,4 miljoen mensen regelmatig een migraineaanval en 400.000 lijden -
ISBN:
Uitgever: Elmar . ( - aan chronische spanningshoofdpijn. Medicijnen en andere therapieën helpen maar een deel van de patiënten en dan vaak nog maar voor een deel van hun klachten. De geschatte jaarlijkse kosten door arbeidsverzuim en voor medische hulp -
Bijzonderheid: paperback in als nieuwe staat - 2512 - 1e dr 2008 - 168 p - 237 gr
Prijs: € 18,00
Meer info - 3 miljard euro!

De schrijver van Minder hoofdpijn en migraine heeft zelf een ruime ervaring met hoofdpijn, medicijnen en therapieën.
Hij geeft een beeld van het leven van een hoofdpijnpatiënt, maar beschrijft ook op een goed leesbare manier de methode die hij ten slotte vond om zijn hoofdpijn voor een belangrijk deel terug te dringen.
Deze methode is gebaseerd op eigen ervaring, maar is getoetst aan die van een aantal therapeuten van naam en mede-patiënten.
Het is een boek dat andere lijders aan chronische hoofdpijn hoop zal geven, want zijn methode is toepasbaar voor iedereen.
Door de opgenomen cases zal de herkenning bij hoofdpijnpatiënten nog worden versterkt.
Ook (psycho)therapeuten en medici zullen in dit boek een aantal principes en tips vinden die een aanvulling kunnen vormen op de reguliere praktijk.

Op dit ogenblik zijn slechts enkele boeken over hoofdpijn beschikbaar.
De meeste daarvan, evenals eerder verschenen en niet langer leverbare titels, hebben vooral een beschrijvend karakter.
Dit boek is bijzonder omdat het een heel andere opzet heeft en zich toespitst op oplossingen met een bewezen effectiviteit.
De aanwijzingen zijn helder en houden voortdurend rekening met de situatie van de patiënt.

Drs. Wim Kort, de huisarts met dertig jaar ervaring die het voorwoord schreef: "Mensen met chronische hoofdpijn zullen in deze beschrijving veel herkennen.
Zijn actiepunten bieden aanknopingspunten om de eigen situatie te verbeteren."
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.