Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Jones , Bridget . [ isbn 9789059202108 ] - De Herfstkeuken . ( Koken met de beste seizoeningredienten . ) De dingen die we eten en koken verschillen per seizoen. Herfstkleuren worden weerspiegeld in wat we in deze tijd graag eten: felgekleurde pompoenen en kalebassen, warme chocolademelk -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jones , Bridget . [ isbn 9789059202108 ] - De  Herfstkeuken .  ( Koken met de beste seizoeningredienten . ) De dingen die we eten en koken verschillen per seizoen. Herfstkleuren worden weerspiegeld in wat we in deze tijd graag eten: felgekleurde pompoenen en kalebassen, warme chocolademelk -
Schrijver: Jones , Bridget . [ isbn 9789059202108 ]
Titel: De Herfstkeuken . ( Koken met de beste seizoeningredienten . ) De dingen die we eten en koken verschillen per seizoen. Herfstkleuren worden weerspiegeld in wat we in deze tijd graag eten: felgekleurde pompoenen en kalebassen, warme chocolademelk -
ISBN: 9059202104
Uitgever: Veltman Uitgevers . ( - naast een knapperend vuur in de buitenlucht, dieprode bladeren en donkerrode bramen. -
Bijzonderheid: Gebonden als nieuw met harde kaft en omslag . 4412 - 1e dr 2004 - 64 p - 545 gr - 24x23 cm
Prijs: € 6,00
Meer info - Geniet van de herfst en pluk de vruchten gratis uit de natuur, van de eerste valappels tot de volledige oogst. Ontdek hoe u de opbrengst van het seizoen het best kunt gebruiken, met kweeperengelei, chutney van groene tomaten, traditionele appelcake en het wild van dit jaargetijde.

In de informatieve inleiding staan suggesties voor het koken met klassieke herfstingrediƫnten die de echte smaken van het seizoen oproepen. Bereid een verkwikkende kikkererwtensoep met bacon of verrukkelijke tagliarini met witte truffels, en serveer een perentaart met sinaasappelroom als nagerecht. Laat u verleiden en inspireren door de prachtige foto's en smakelijke recepten, wat voor weer het buiten ook is.

De herfst is het seizoen van de nazomer: de oogst die is binnengehaald, rijpe vruchten, paddestoelen die kunnen worden verzameld (!) en het overvloedige aanbod van o.a. pompoenen, knolselderij, kool enz. Met de dalende temperaturen wordt het weer tijd voor lekkere ovenschotels, stoofgerechten bewaren en inmaken (waarvoor geen recepten). Met deze sfeervolle inleiding wordt de lezer(es) helemaal in de stemming gebracht om lekkere stoofschotels, cakes en taarten enz. te gaan maken. De recepten hiervoor zijn wat bewerkelijk en gericht op kookliefhebbers die in het weekeinde tijd vinden om in de keuken te staan. Per bladzijde een recept (voor een wisselend aantal eters (2-4-6), steeds kort toegelicht, de handelingen puntsgewijs, met de ingredientenopgave in de buitenmarge. Geillustreerd met een mooie gerechtfoto op de pagina zelf of op tegenoverliggende pagina. De vertaling maakt het met onnodig strikt vertalen van Britse maten niet echt makkelijk en laat hier en daar wat steken vallen (b. v. 'artisjokken' als er Jerusalem artisjok of aardpeer bedoeld wordt). Aantrekkelijk uitgegeven. Met een alfabetisch trefwoorden-/receptenregister.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.