Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Harouchi , El . [ isbn 9789089890214 ] 2413 ( Gesigneerd door de auteur kok El Harouchi zelf. ) - El Harouchi . ( De Franse Keuken Omarmt de Warmte van Marokko . ) De bijzondere keuken van sterkok El Harouchi - Mohamed El Harouchi combineert in zijn gerechten de traditionele Franse keuken met de keuken van zijn geboorteland, Marokko.-

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Harouchi , El . [ isbn 9789089890214  ] 2413 (  Gesigneerd door de auteur kok El Harouchi zelf. ) - El Harouchi . ( De Franse Keuken Omarmt de Warmte van Marokko . ) De bijzondere keuken van sterkok El Harouchi - Mohamed El Harouchi combineert in zijn gerechten de traditionele Franse keuken met de keuken van zijn geboorteland, Marokko.-
Schrijver: Harouchi , El . [ isbn 9789089890214 ] 2413 ( Gesigneerd door de auteur kok El Harouchi zelf. )
Titel: El Harouchi . ( De Franse Keuken Omarmt de Warmte van Marokko . ) De bijzondere keuken van sterkok El Harouchi - Mohamed El Harouchi combineert in zijn gerechten de traditionele Franse keuken met de keuken van zijn geboorteland, Marokko.-
ISBN: 9789089890214
Uitgever: Terra / Lannoo
Bijzonderheid: gebonden als nieuw compleet met de boekband in als nieuwe staat - 2413 - 2009 - 220 p - 1710 gr - 23,8x30,8 cm - 3 cm dik .
Prijs: € 85,00
Meer info - Dit levert bijzondere smaken op en dat is ook Michelin, GaultMillau en andere autoriteiten op culinair gebied niet ontgaan.
- Opgeleid door grote namen als Cees Helder en Robert Kranendonk opende El Harouchi in 2006 zijn restaurant Solo. Al na 1 jaar ontving hij zijn eerste Michelinster.
- Dit boek geeft naast recepten tevens een kijkje achter de schermen van dit drukbezochte restaurant.
- De receptuur is uitgebreid omschreven en de ingrediƫnten zijn vrijwel overal verkrijgbaar.

Een kloek boek van chefkok El Harouchi (sterrenrestaurant Solo in Gorinchem), een mix van Franse haute cuisine en traditionele Marokkaanse recepten met mooie foto's. Na de inleiding, met leven en werk van de kok, beschrijvingen van ingredienten en basisrecepten (gekruide olien, kruidenzouten, bouillons) volgen de hoofdstukken met recepten: Voorgerechten, Hoofd- en bijgerechten, Desserts en Dranken, en als toegift Streetfood. De recepten in de eerste vier hoofdstukken zijn voorzien van de aanduiding Chef of Traditioneel. De Chef-recepten hebben veel, soms kostbare, ingredienten en zijn tamelijk ingewikkeld. Dat mag ook in het kookboek van een chefkok, de gerechten zijn prachtige, samengestelde composities. Het betekent wel dat je een recept heel goed moet doorlezen voordat je er aan begint. De traditionele recepten zijn wat simpeler, de Streetfoodrecepten waarmee het boek besluit, zijn snacks van niveau. Vreemd: met 'pimentbes' wordt rode peper bedoeld. De index bevat de receptitels per soort gerecht in alfabetische volgorde. Een boeiende presentatie van een interessante kok.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.