Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Stein , Rick . [ isbn 9789043903981 ] 4222 - Verse Vis . ( De beste en overzichtelijkste gids voor het bereiden van vis, schaal- en schelpdieren . ) Rick Steins passie voor koken en serveren van vis heeft veel mensen geïnspireerd om avontuurlijker om te gaan met producten uit de zee. -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Stein , Rick . [ isbn 9789043903981 ]  4222 - Verse Vis . ( De beste en overzichtelijkste gids voor het bereiden van vis, schaal- en schelpdieren . ) Rick Steins passie voor koken en serveren van vis heeft veel mensen geïnspireerd om avontuurlijker om te gaan met producten uit de zee. -
Schrijver: Stein , Rick . [ isbn 9789043903981 ] 4222
Titel: Verse Vis . ( De beste en overzichtelijkste gids voor het bereiden van vis, schaal- en schelpdieren . ) Rick Steins passie voor koken en serveren van vis heeft veel mensen geïnspireerd om avontuurlijker om te gaan met producten uit de zee. -
ISBN: 9789043903981
Uitgever: Tirion Uitgevers
Bijzonderheid: Gebonden met harde kaft en omslag in als nieuwe staat - 4222 - 6e dr 2009 - 264 p - 1660 gr - 22,8x28 cm
Prijs: € 40,00
Meer info - Rick Steins passie voor koken en serveren van vis heeft veel mensen geïnspireerd om avontuurlijker om te gaan met producten uit de zee. Maar zelfs de beste kok kan het een beetje benauwd krijgen bij de gedachte thuis vis te moeten bereiden. Dit boek helpt de angst te overwinnen door praktische adviezen te combineren met stap-voor-staptechnieken en fabuleuze recepten.

Een zeer informatief kookboek over vis, schelp- en schaaldieren. Na tips voor inkoop, keukengereedschap en standaardingredienten uitleg over allerlei voorbereidingstechnieken als ontvellen, fileren, vullen enz., aan de hand van duidelijke voorbeelden en foto's waarbij verwezen wordt naar de pagina waar het volledige recept staat. Datzelfde geldt voor bereidingstechniekenen als pocheren, bakken, frituren, in folie enz. en de behandeling van schelpdieren. De recepten staan op gerechtsoort en/of vissoort, b.v. rondvis, platvis, grote vlezige vis en worden besloten met een flink aantal basisrecepten voor bouillons, sauzen, boters, currypasta's, deegsoorten enz. Het laatste gedeelte bevat informatie over de vis- en zeedierfamilies, uitleg over groepen en soorten, met 8 pagina's waarop de meeste verkrijgbare vissen en schaaldieren herkenbaar staan afgebeeld en besloten met een schematisch overzicht, alfabetisch op Nederlandse of Engelse naam, opgave van gebied, Latijnse naam, familienaam en Latijnse familienaam. De auteur is bekend van eerdere kookboeken over vis en van BBC kookprogramma's. Een inspirerend boek. Alfabetisch register.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.