Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Freud , Jonah . [ isbn 9789059561007 ] 3018 ( In Grote Letter Uitgegeven . ) - Bonbon . ( Bonbons van Kees Raat . ) Met BONBON kan iedereen nu zelf thuis aan de slag. In de recepten wordt het gebruik van ingrediënten als roze peper, saffraan, pomodori secchi en tabasco niet geschuwd. -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Freud , Jonah . [ isbn 9789059561007 ] 3018 ( In Grote Letter Uitgegeven . ) - Bonbon . ( Bonbons van Kees Raat . ) Met BONBON kan iedereen nu zelf thuis aan de slag. In de recepten wordt het gebruik van ingrediënten als roze peper, saffraan, pomodori secchi en tabasco niet geschuwd. -
Schrijver: Freud , Jonah . [ isbn 9789059561007 ] 3018 ( In Grote Letter Uitgegeven . )
Titel: Bonbon . ( Bonbons van Kees Raat . ) Met BONBON kan iedereen nu zelf thuis aan de slag. In de recepten wordt het gebruik van ingrediënten als roze peper, saffraan, pomodori secchi en tabasco niet geschuwd. -
ISBN: 9789059561007
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Bijzonderheid: Gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 3018 - 1e dr 2004 - 128 p - 1000 gr - 22x28,7 cm
Prijs: € 80,00
Meer info - De combinaties liggen misschien minder voor de hand, maar wie ze probeert zal ontdekken dat de smaken in de bonbons stuk voor stuk perfect in balans zijn. De verrassende recepten in dit boek zijn voor elke liefhebber van chocolade zonder veel problemen uit te voeren: van hangop-appelstrooptruffels tot tomaat-balsamicobonbons en van jasmijnthee-lolly's tot speculaasbonbons. Alle technieken bij de bereiding - van het maken van ganache tot het tempereren van chocolade - worden uitgelegd. Als je eenmaal door hebt hoe het moet, blijkt het allemaal heel wat eenvoudiger dan het in eerste instantie lijkt.

Kees Raat is een chocoholic en maakte van zijn verslaving zijn beroep: in 1990 startte hij in Amsterdam de bonbonwinkel Unlimited Delicious en verwierf faam met zijn verrassende smaken. Wie van een uitdaging houdt gaat met dit boek als leidraad zelf thuis bonbons maken. De inleiding maakt duidelijk dat nauwkeurig werken een eerste vereiste is: een weegschaal en keukenthermometer zijn onontbeerlijk - andere gereedschappen heeft bijna iedereen wel in huis. Uitleg over de volgorde van werken en informatie over chocoladekwaliteiten, ganache maken, karameliseren, tempereren, doorhalen enz. Recepten voor bonbons, bonbons xl, truffels en lolly's, afgesloten met een recept voor chocolademelk. De bonbons kenmerken zich door ongewone, spannende ingredienten als Spaanse peper, nigella, kerrie, wasabi enz. maar er worden ook fruit, koffie en noten gebruikt. Voor enthousiaste hobbykoks uitdagende recepten, duidelijk uitgelegd. Het boek werd grafisch uitstekend verzorgd: mooi lettertype, prachtige foto's en sfeervolle zwartwitfoto's van nachtelijk Amsterdam. Alfabetisch register op bonbonnaam.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.