Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Dam , Johannes van . [ isbn 9789038814353 ] 3723 - DeDikkeVanDam . De Dikke Van Dam . ( Van aardappel tot zwezerik . ) Al vijfentwintig jaar geldt Johannes van Dam als de ultieme vraagbaak voor alles wat op tafel komt en wat je moet doen om het daar te krijgen. -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dam , Johannes van . [ isbn 9789038814353  ] 3723 - DeDikkeVanDam . De Dikke Van Dam . ( Van aardappel tot zwezerik . ) Al vijfentwintig jaar geldt Johannes van Dam als de ultieme vraagbaak voor alles wat op tafel komt en wat je moet doen om het daar te krijgen. -
Schrijver: Dam , Johannes van . [ isbn 9789038814353 ] 3723
Titel: DeDikkeVanDam . De Dikke Van Dam . ( Van aardappel tot zwezerik . ) Al vijfentwintig jaar geldt Johannes van Dam als de ultieme vraagbaak voor alles wat op tafel komt en wat je moet doen om het daar te krijgen. -
ISBN: 9789038814353
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar .
Bijzonderheid: gebonden met harde kaft met leeslint in als nieuwe staat - 3723 - 5e dr 2006 - 735 p - 1930 gr - 21,5x28,5 cm - 4,5 cm dik
Prijs: € 20,00
Meer info - Hij heeft zijn kennis en ervaring in tintelende artikelen gevat, die voor iedere kok, huiselijk zowel als professioneel, toegankelijk zijn. - Hij gidste de lezers van Het Parool, Elsevier en De Morgen in zijn heel eigen, aantrekkelijke stijl door de gastronomie, wat in een aantal veelgelezen en bekroonde bundels uitmondde. Ze zijn geheel bijgewerkt en aangevuld om er een ongekend, uitgebreid standaardwerk van te maken niet alleen kan het dienen als onmisbaar naslagwerk en met zijn talloze recepten als origineel kookboek, ook is het een genot om te lezen. Anthon Beeke zorgt voor de schitterende uitvoering, zodat met DEDIKKEVANDAM - Van aardappel tot zwezerik de Nederlandse gastronomie een nieuwe standaard krijgt aangereikt.

Het was in 2005 zelfs nieuws op het televisiejournaal: de verschijning van Dedikkevandam. Een geestige titel voor een Nederlandse encyclopedie over eten en drinken. Voor dit naslagwerk putte Van Dam uit eerder geschreven werk: tijdschrift- en krantenartikelen (vaak gebundeld), teksten van lezingen enz. Die werden alle herzien, geredigeerd, up to date gebracht en ook werden lemma's nieuw geschreven. Zo ontstond een prettig leesbaar naslagwerk waarin het eenvoudig zoeken is. Veel lemma's worden afgesloten met een of meer recepten. Van Dams verdienste is dat hij een onophoudelijke kruistocht voert tegen onkunde bij schrijvers, vertalers en uitgevers van kookboeken, culinaire wanen en trends doorprikt en voortdurend pleit voor betere kwaliteit in producten. De tekst, meestal gezet in twee kolommen, is verlucht met 19e eeuwse gravures (waarover achterin een verklaring over de herkomst). Tot slot een kookboekentoptien, een literatuurlijst, een alfabetisch receptenregister en een alfabetisch register. Garenloze editie met foto van Van Dam en perscitaten op het omslag.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.