Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Berentsen, Tonny / Buwalda, Sierk / Baars, Dietmar / Wurster, Marcel / Dijkstra , Arne / Keulen, Vincent van . [ isbn 9789490321055 ] - Elementen . ( De Kromme Dissel . ) Michelin sterrenrestaurant De Kromme Dissel laat u alle elementen van de keuken zien in hun nieuwste boek! Voel de Aandacht, maak kennis met de verschillende elementen, die tafelen bij De Kromme Dissel tot een -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Berentsen, Tonny / Buwalda, Sierk / Baars, Dietmar / Wurster, Marcel / Dijkstra , Arne / Keulen, Vincent  van . [ isbn 9789490321055 ] - Elementen . ( De Kromme Dissel . )  Michelin sterrenrestaurant De Kromme Dissel laat u alle elementen van de keuken zien in hun nieuwste boek! Voel de Aandacht, maak kennis met de verschillende elementen, die tafelen bij De Kromme Dissel tot een -
Schrijver: Berentsen, Tonny / Buwalda, Sierk / Baars, Dietmar / Wurster, Marcel / Dijkstra , Arne / Keulen, Vincent van . [ isbn 9789490321055 ]
Titel: Elementen . ( De Kromme Dissel . ) Michelin sterrenrestaurant De Kromme Dissel laat u alle elementen van de keuken zien in hun nieuwste boek! Voel de Aandacht, maak kennis met de verschillende elementen, die tafelen bij De Kromme Dissel tot een -
ISBN: 9789490321055
Uitgever: VIS Books .
Bijzonderheid: gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 2715 - 1e dr 2012 - 220 p - 1250 gr - 21,5x28,6 cm
Prijs: € 20,00
Meer info - bijzondere culinaire reis maken. Het team van De Kromme Dissel geeft u, behalve een kijkje in de keuken, ook een goed beeld van de oorsprong van de diverse elementen waarmee in de keuken gewerkt wordt. De culinaire topfotografie van fotograaf Guido de Visser geven u een mooi beeld van de verschillende signaturen die de keuken rijk is. Beleef de Oorsprong, chefkok Tonny Berentsen en zijn team nemen u mee op zoek naar de beste, puurste en eerlijkste producten. Zij laten u hun nauwe samenwerking met de vaak kleinschalige producenten zien en gunnen u in dit rijk geïllustreerde boek een blik op de pure oorsprong van de mooiste ingrediënten. Maar dat niet alleen; ze laten zien hoe deze samenwerking hen inspireert tot het maken van de mooiste en heerlijkste gerechten! De Kromme Dissel is één van de oudste toprestaurants van Nederland en behoort tot de beste van Gelderland. De Kromme Dissel heeft al ruim 41 jaar een Michelinster waarvan de laatste 12 jaar onder leiding van chefkok Tonny Berentsen .
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.