Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Berg , José . J .A . Thot - van den . & J . M . Dreschler . & T . van Rees . [ ISBN 9789031334551 ] - De Kankerpatient . ( Een boek voor verpleegkundigen en andere hulpverleners . ) Op het gebied van onderzoek en behandeling van de patiënt met kanker worden voortdurend vorderingen gemaakt. Ook de ontwikkeling in de verpleegkunde, in het bijzonder -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Berg , José . J .A . Thot - van den . & J . M . Dreschler . & T . van Rees . [ ISBN 9789031334551 ] - De  Kankerpatient . ( Een boek voor verpleegkundigen en andere hulpverleners . )  Op het gebied van onderzoek en behandeling van de patiënt met kanker worden voortdurend vorderingen gemaakt. Ook de ontwikkeling in de verpleegkunde, in het bijzonder -
Schrijver: Berg , José . J .A . Thot - van den . & J . M . Dreschler . & T . van Rees . [ ISBN 9789031334551 ]
Titel: De Kankerpatient . ( Een boek voor verpleegkundigen en andere hulpverleners . ) Op het gebied van onderzoek en behandeling van de patiënt met kanker worden voortdurend vorderingen gemaakt. Ook de ontwikkeling in de verpleegkunde, in het bijzonder -
ISBN: 9031334553
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum . ( Er staat wel een naam in het schutblad . )
Bijzonderheid: genaaide paperback in zeer nette staat - 4515 - 5e herz . dr. 2001 - 483 p - 847 gr
Prijs: € 30,00
Meer info - de oncologie verpleegkunde, staan niet stil. Redenen om van het boek een nieuwe druk met een geheel vernieuwde opzet te laten verschijnen.
Twee organisaties van naam: De Vereniging van Oncologie Verpleegkundigen (VvOV) en het Nederlands Kanker Instituut/Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis hebben zitting genomen in de redactiecommissie van deze uitgave. Veel deskundigen hebben op hun gebied hun medewerking verleend aan de herschrijving van bestaande hoofdstukken en het toevoegen van nieuwe.
Oncologieverpleegkundigen hebben vooral te maken met de medische problemen en bijwerkingen die het gevolg zijn van oncologische behandelingen, bijvoorbeeld bestraling en chemotherapie. Achtereenvolgens worden de bestaande manieren van behandelen en de verschillende vormen van kanker belicht, waarbij de verpleegkundige zorg steeds uitgebreid aan de orde komt.
Deze vijfde herziende druk van de succesvolle uitgave De Kankerpatiënt, is een (leer)boek dat (oncologie)verpleegkundige en andere hulpverleners niet mogen missen .
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.