Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Pauli , Eugen . [ isbn 9789070492311 ] 4623 - Eugen Pauli's Complete Leerboek voor de Keuken . ( Terwijl de voorbereidende werkzaamheden voor de tiende Duitse druk in volle gang waren, overleed Eugen Pauli op 55-jarige leeftijd. -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Pauli , Eugen . [ isbn 9789070492311 ] 4623 - Eugen Pauli's Complete Leerboek voor de Keuken .  ( Terwijl de voorbereidende werkzaamheden voor de tiende Duitse druk in volle gang waren, overleed Eugen Pauli op 55-jarige leeftijd.  -
Schrijver: Pauli , Eugen . [ isbn 9789070492311 ] 4623
Titel: Eugen Pauli's Complete Leerboek voor de Keuken . ( Terwijl de voorbereidende werkzaamheden voor de tiende Duitse druk in volle gang waren, overleed Eugen Pauli op 55-jarige leeftijd. -
ISBN: 9789070492311
Uitgever: SVH Uitgeverij , Zoetermeer .Vakboeken voor de horeca .
Bijzonderheid: gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 4y23 - 4e druk 6e oplage 1995 - 695 p - 1880 gr - 21x24,3 cm - 4,2 cm dik
Prijs: € 60,00
Meer info - Zijn stuwende kracht om zelfs na het verschijnen van een negende druk te blijven streven naar verbetering van -zijn boek-, was voor ons meer dan voldoende aanleiding om te trachten zijn levenswerk op dezelfde wijze voort te zetten. Onze waardering gaat daarom ook uit naar de heer W.J. Fennema en het Onderwijscentrum Horeca, die met groot enthousiasme en vakkennis eenzelfde doel voor ogen hebben: het produceren van een steeds beter standaardwerk voor de horecaberoepsopleidingen in Nederland. Samen met het, ook voor onze begrippen zeer waardevolle, in Nederland ontwikkelde praktijkboek, het theoriewerkboek, het basisvragenboekje en het audiovisuele programma met het bijbehorende trainershandboek, zal dit totaalpakket een goede basis zijn voor een steeds verbeterende koksopleiding in Nederland en daardoor aan de basis staan van de stijgende waardering voor het werk van de Nederlandse koks. Dachsen (Sunnenberg, Zwitserland)

In dit boek, het standaardwerk voor de Horeca, werden de hoofdstukken warenkennis en voedingsleer het meest ingrijpend gewijzigd. Bij het sausen-onderdeel worden nu de modernste technieken besproken. Het eerste gedeelte van dit omvangrijke werk is gewijd aan de theorie: algemene vakkenkennis, de organisatie en inrichting van de keuken, de eerder genoemde hoofdstukken, menuleer en keukencalculatie. Op systematische wijze worden werkelijk alle facetten van de kookkunst (deel 2) besproken. De receptuur van elk gerecht wordt door de Zwitserse schrijver in drie overzichtelijke kolommen geplaatst; links de ingredienten, gewicht/aantal in het midden en rechts de bereidingswijze, gevolgd door variaties. Schitterende foto's, duidelijke schema's en zwart/wit tekeningen verlevendigen dit voor Nederland bewerkte en vertaalde boek.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.