Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Wynants , Henk . & Frans Rombouts . [ isbn 9789058265180 ] - Kalverliefde . ( Recepten van kop tot staart . )Kalfsvlees is een echte delicatesse. In ons gastronomisch geheugen is het trouwens onlosmakelijk verbonden met echt lekker eten. Waarom? Om de verfijnde smaak, het lage vetgehalte, de vele smakelijke -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wynants , Henk . & Frans Rombouts . [ isbn 9789058265180 ] - Kalverliefde . ( Recepten van kop tot staart . )Kalfsvlees is een echte delicatesse. In ons gastronomisch geheugen is het trouwens onlosmakelijk verbonden met echt lekker eten. Waarom? Om de verfijnde smaak, het lage vetgehalte, de vele smakelijke -
Schrijver: Wynants , Henk . & Frans Rombouts . [ isbn 9789058265180 ]
Titel: Kalverliefde . ( Recepten van kop tot staart . )Kalfsvlees is een echte delicatesse. In ons gastronomisch geheugen is het trouwens onlosmakelijk verbonden met echt lekker eten. Waarom? Om de verfijnde smaak, het lage vetgehalte, de vele smakelijke -
ISBN: 9789058265180
Uitgever: Davidsfonds .
Bijzonderheid: Gebonden als nieuw met harde kaft - 0616 - 1e dr 2008 - 127 p - 960 - 25,7x29,8 gr .
Prijs: € 20,00
Meer info - recepten waarin dit topproduct een hoofdrol speelt. In Kalverliefde staan tientallen creatieve recepten van koks en topchefs uit zowel bistro’s als klasserestaurants. Klassiekers en originele recepten met de populairste en de meest verrassende stukjes vlees van het kalf. De heerlijke gerechten worden gecombineerd met boeiende informatie. Hoe bewaar je kalfsvlees? Zijn er bijzondere soorten kalfsvlees? Hoe maak je het klaar? Welke wijn past bij welke bereiding? Kalverliefde is een boek waarmee je meteen in je keuken aan de slag kunt.Kalfsvlees met passie en liefde bereid, des te lekkerder op je bord… In HORECA MAGAZINE werd eerder de basis voor deze bijzondere ‘kalverliefde’ gelegd.

Dit kookboek is het resultaat van een verzoek aan chef-koks van restaurants met Michelinsterren, maar ook aan chefs van keukens in gerenommeerde brasseries en eetcafes, of van traiteurs en cateringbedrijven. Dit verzoek was: een klassiek kalfsvleesgerecht te herscheppen tot een hedendaags creatief recept en daarnaast ook nog een 'vrij' gerecht met kalfsvlees te presenteren. Aldus bestaat de inhoud uit een gastronomische mengeling van verrukkelijke recepten, waarin zeer diverse soorten kalfsvlees als basis dienen. Hoewel in de receptuur, waar nodig voor de bereidingstechnieken alternatieven worden gegeven i.v.m. de uitvoerbaarheid in de keuken thuis, blijft realisatie van de receptuur slechts mogelijk voor zeer ervaren hobbykoks met de beschikking over een zeer goed geoutilleerde keuken. Behalve professionele technische handelingen speelt omgang met exclusieve ingredienten hierbij ook mee. De verhalen over en van de verschillende chef-koks, over hun keukens, restaurants e.d., alsmede de informatie bij de specifieke wijntips, en bovendien de uitvoerige wetenswaardigheden t.a.v. kalfsvlees ronden de inhoud af tot een professioneel en bijzonder verfijnd, gastronomisch, kookboek. Ruim opgezet boek met sfeer- en gerechtfoto's in kleur.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.