Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Dickhaut , Sebastian . [ isbn 9789044308501 ] inv 3916 - Big Book of Basics . ( 350 Lekkerste recepten van A tot Z . ) de dikke pil van A tot Z. Naslagwerk, culinair lexicon en toverboek in één. Meer dan 350 favoriete recepten die makkelijk klaar te maken zijn en waar iedereen dol op is. Dat is BIG! -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dickhaut , Sebastian . [ isbn 9789044308501 ]  inv  3916 - Big Book of Basics . (  350 Lekkerste recepten van A tot Z . )  de dikke pil van A tot Z. Naslagwerk, culinair lexicon en toverboek in één. Meer dan 350 favoriete recepten die makkelijk klaar te maken zijn en waar iedereen dol op is. Dat is BIG!  -
Schrijver: Dickhaut , Sebastian . [ isbn 9789044308501 ] inv 3916
Titel: Big Book of Basics . ( 350 Lekkerste recepten van A tot Z . ) de dikke pil van A tot Z. Naslagwerk, culinair lexicon en toverboek in één. Meer dan 350 favoriete recepten die makkelijk klaar te maken zijn en waar iedereen dol op is. Dat is BIG! -
ISBN: 9789044308501
Uitgever: The House of Books .
Bijzonderheid: genaaide paperback in als nieuwe staat - 3916 - 1e dr 2003 - 336 p - 1630 gr - 23,2x34 cm - 3,2 cm dik
Prijs: € 15,00
Meer info - En BASIC is: informatie over de ingrediënten, boodschappen doen, bereidingswijzen en -tijd. 54 basisingrediënten met bijbehorende recepten en een indicatie van het aantal calorieën per portie, zodat er helemaal niets te vragen meer overblijft. Een keukenbijbel die een vast plaatsje bij de kookplaat verdient.


Kookboek met aandacht voor de basisvoorraad die in huis moet zijn met de M van 'Moet er zijn', de L van 'Lekker', de XL van 'extra Lekker' en de XL of Asia voor 'lekkere Oosterse zaken'. Uitleg van kooktechnieken als koken, stomen, bakken, frituren enz. Hierna volgen 54 basics = basisingredienten, alfabetisch gerangschikt. Bij elk ingredient een beschrijving en koopinformatie: wat is goed en wanneer slecht, bewaaradviezen enz. waarna recepten. Deze staan deels ook in de eerder verschenen boeken Schinharl, C. Asian basics*, Basic italian**, Party basics***; Bohlmann, F. Natural basics**** en Saelzer, S. Basic cooking*****; het percentage nieuwe recepten is ca. 30% (de drie delen 'minibasics' zijn voor deze recensie niet bekeken). De recepten zijn duidelijk, de handelingen puntsgewijs en iedere basic wordt steeds afgesloten met verwijzingen naar andere recepten. Tot slot een alfabetisch trefwoorden-/receptenregister. Tekst in drie kolommen, steeds geillustreerd met kleine, soms grotere foto's die, ook weer gedeeltelijk, eerder in de andere delen verschenen. Een leuk, informatief basiskookboek gericht op twintigers en dertigers en op 'samen koken, samen eten'.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.