Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Baron-Reid , Collette . [ isbn 9789021554266 ] - Gewichtsverlies voor Mensen die te Veel Voelen . ( Een 4-stappenplan voor 8 weken . ) De verborgen oorzaak van overgewicht: een overdosis empathie. Een nieuw licht op eetproblemen. Veel vrouwen hebben moeite om af te vallen en op gewicht te blijven.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Baron-Reid , Collette . [ isbn 9789021554266 ] - Gewichtsverlies voor Mensen die te Veel Voelen . ( Een 4-stappenplan voor 8 weken . ) De verborgen oorzaak van overgewicht: een overdosis empathie. Een nieuw licht op eetproblemen. Veel vrouwen hebben moeite om af te vallen en op gewicht te blijven.
Schrijver: Baron-Reid , Collette . [ isbn 9789021554266 ]
Titel: Gewichtsverlies voor Mensen die te Veel Voelen . ( Een 4-stappenplan voor 8 weken . ) De verborgen oorzaak van overgewicht: een overdosis empathie. Een nieuw licht op eetproblemen. Veel vrouwen hebben moeite om af te vallen en op gewicht te blijven.
ISBN: 9789021554266
Uitgever: Kosmos Uitgevers .
Bijzonderheid: paperback in zeer nette bijna als nieuwe staat - 4516 - 1e dr 2013 - 285 p - 440 gr -
Prijs: € 12,00
Meer info - Niet omdat zij niet weten wat zij zouden moeten eten of te weinig wilskracht hebben: zij voelen te veel. Zij nemen de gevoelens van anderen over en dragen het gewicht van de wereld op hun schouders. Ze hebben geen idee waarom ze van streek zijn, en gaan eten. De lezer leert het bombardement aan gevoelens te begrenzen, patronen bij sterke emoties te veranderen, en voedsel te kiezen dat lichaam, geest en stemming ondersteunt.


Overgewicht is een probleem, diƫten hebben zelden blijvend effect en dus gaat de zoektocht naar oplossingen voort. Deze Amerikaanse levenscoach legt de schuld van het dik worden bij een overdosis empathie. Mensen die te veel voelen, weten met hun emoties geen raad en zoeken een uitweg in eten. Zij beschrijft een acht weken durend stappenplan om verkeerde eetpatronen te doorbreken. Het is een zelfhulpboek met oefeningen: visualisaties, het bijhouden van een dagboek en vooral goed voor jezelf zorgen. In verschillende hoofdstukken zijn ervaringsverhalen verwerkt. Pas als de emotionele kant van het verhaal enigszins op orde is, komt ook deze auteur met de gebruikelijke aanwijzingen: gezond eten en voldoende bewegen. Haar visie op gezond eten is: bij voorkeur biologisch, zo min mogelijk toevoegingen en eventueel glutenvrij. Dit boek is in zoverre anders dan het gemiddelde dieetboek, dat de psychische achtergrond van het verstoorde eetgedrag voorop staat en ook aangepakt wordt. Voor wie bereid is naar binnen te kijken. Met register en biblbiografie; wel tips, geen recepten.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.