Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Conte , A. del . [ isbn 9789043902014 ] 0518 - De Gastronomie van Italie . ( Anna del Conte werd geboren in Milaan. Haar eerste boek. Portrait of Pasta, verscheen in 1976. In 1987 ontving ze voor The gastronomy of Italy de prestigieuze Duchessa Maria Luigia di Parma - prijs (het A-Z deel van -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Conte , A. del . [ isbn 9789043902014 ] 0518 - De Gastronomie van Italie . ( Anna del Conte werd geboren in Milaan. Haar eerste boek. Portrait of Pasta, verscheen in 1976. In 1987 ontving ze voor The gastronomy of Italy de prestigieuze Duchessa Maria Luigia di Parma - prijs (het A-Z deel van  -
Schrijver: Conte , A. del . [ isbn 9789043902014 ] 0518
Titel: De Gastronomie van Italie . ( Anna del Conte werd geboren in Milaan. Haar eerste boek. Portrait of Pasta, verscheen in 1976. In 1987 ontving ze voor The gastronomy of Italy de prestigieuze Duchessa Maria Luigia di Parma - prijs (het A-Z deel van -
ISBN: 9789043902014
Uitgever: Tirion Culinair .
Bijzonderheid: gebonden met harde kaft en omslag in als nieuwe staat - 0518 - 1e dr 2001 -416 p - 2070 gr - 23x29 cm - 5 cm dik
Prijs: € 90,00
Meer info - dit boek, gepubliceerd in de jaren tachtig van de vorige eeuw.) Haar meest recente werken zijn onder andere Secrets fram an Italian Kitchen, Entertaining all' Italia, The Classic Food of Northern Italy, waaraan in 1996 de Guild of Foodwriters' Book Award en de rio Vergani - prijs van de Accasemia Italiana della Cucina werd toegekend. In 1994 onving Anna bovendien de Premio Nazionale di Cultura Gastronomica Verdicchio d'Oro voor haar onmisbare bijdrage aan de popularisering van de Italiaanse keuken. Ze woont nog met haar man in Dorset. De gastronomie van Italie is de logische apotheose van haar jarenlange liefde voor de Italiaanse keuken en cultuur.


Handboek voor de Italiaanse keuken waarin een historisch overzicht wordt gegeven van de ontwikkelingen in de Italiaanse kookkunst: de Romeinen, de bloeitijd van de Renaissance en daarna, de invloed van producten uit Amerika (o.a. de tomaat!), de eenwording van Italie in de 19e eeuw en de betekenis van verschillende populaire kookboeken. Hierna beschrijving van de diverse regio's met hun culinaire specialiteiten en wijnen, waarna het receptengedeelte volgt met recepten op gerechtsoort. In het A-Z verklarend ingredientenlexicon staan de producten op hun Italiaanse naam, net als in het hierna volgende register van keukentermen en -technieken. Tot slot informatie over Italiaanse wijnen, wijnetiketten en -regelgeving, wijnbegrippen met een alfabetisch index op wijnnamen. Het boek werd prachtig geillustreerd met landschapsfoto's, etiketten enz. De styling van de gerechtfoto's is wat behoudend. Geheel herziene en uitgebreide druk van de Engelstalige uitgave van 1980. Mooie, verzorgde uitgave. Met bibliografie. Alfabetisch recepten- en begrippenregister. A. Carluccio, Eten in Italie* bevat geen regioinformatie, wel meer en meer adequate productinformatie; Culinaria Italia**, minder prestigieus van opzet, bevat erg veel regio- en productinformatie en recepten voor een breed publiek.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.