Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Mario . [ isbn 9789043911610 ] - Mario & Ik Deel 3. ( Ik trakteer. ) Het is een aantrekkelijke combinatie: de recepten uit een topkeuken met de toegankelijkheid van het eigen fornuis. Chef-kok Mario Ridder van restaurant De Zwethheul presenteert in september zijn derde bookazine. -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mario . [ isbn 9789043911610 ] - Mario & Ik  Deel 3. ( Ik trakteer. ) Het is een aantrekkelijke combinatie: de recepten uit een topkeuken met de toegankelijkheid van het eigen fornuis. Chef-kok Mario Ridder van restaurant De Zwethheul presenteert in september zijn derde bookazine. -
Schrijver: Mario . [ isbn 9789043911610 ]
Titel: Mario & Ik Deel 3. ( Ik trakteer. ) Het is een aantrekkelijke combinatie: de recepten uit een topkeuken met de toegankelijkheid van het eigen fornuis. Chef-kok Mario Ridder van restaurant De Zwethheul presenteert in september zijn derde bookazine. -
ISBN: 9789043911610
Uitgever: Kosmos Uitgevers . ( Dit exemplaar is Cadeauwaardig . )
Bijzonderheid: genaaide paperback met flappen in hagelnieuwe ongeopende gesealde staat - 2317 - 1e dr 2008 - 130 p - 670 gr - 23,3x22,8 cm
Prijs: € 25,00
Meer info Het is een aantrekkelijke combinatie: de recepten uit een topkeuken met de toegankelijkheid van het eigen fornuis. Chef-kok Mario Ridder van restaurant De Zwethheul presenteert in september zijn derde bookazine. Wederom voorzien van zijn eigen, herkenbare signatuur. Tongstrelende recepten komen tot leven door de uitbundige fotografie. Persoonlijke anekdotes maken van ieder gerecht een verhaal. En waar zijn lezers misschien even twijfelen over hun eigen kunnen, trekt Mario hen met zijn aanstekelijke enthousiasme over de streep.
Met de bookazines van Mario Ridder komt culinair genieten onder ieders handbereik. Eerlijk, inspirerend, uitnodigend en vooral heel erg lekker.

De chef van 'De Zwetheul' in Schipluiden bij Delft gaat gestaag door met zijn bookazines: een mix van kookboek en tijdschrift. In dit derde bookazine wordt het thema trakteren opgevat als anderen verrassen en verwennen met heerlijke gerechten. Dus hier opnieuw zes recepten, afgewisseld met interviews met o.a. zijn sous-chef, een sommelier enz. en besloten met wijnsuggsties bij de voorgaande recepten. Als extra nu acht recepten voor originele borrelhappen voor tien personen. Alle recepten zijn duidelijk van het begin tot het eind, met boodschappenlijsten voor visman, slager, groenteboer, delicatessenwinkel, supermarkt enz., waarna de (voor)bereiding en afwerking volgen, geillustreerd met duidelijke foto's. Thuiskoks met enige ervaring kunnen met de methode De Ridder op hoog niveau koken. De handelingen zijn logisch gerangschikt; hier en daar wat extra tips of uitleg van kooktermen. De mogelijkheid bestaat telefonisch vragen te stellen aan De Ridder op een vast tijdstip in de week. Voorin een inhoudsopgave.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.