Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Loo , Erik van . [ ISBN 9789048814879 ] 4517 - Soepen . ( Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat koken. Dan komen de smaakstoffen vrij. Bouillon is op smaak gebracht water. Dat is de basis voor de gerechten in dit boek: familierecepten van -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Loo , Erik van . [ ISBN 9789048814879 ]  4517 - Soepen . ( Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat koken. Dan komen de smaakstoffen vrij. Bouillon is op smaak gebracht water. Dat is de basis voor de gerechten in dit boek: familierecepten van -
Schrijver: Loo , Erik van . [ ISBN 9789048814879 ] 4517
Titel: Soepen . ( Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat koken. Dan komen de smaakstoffen vrij. Bouillon is op smaak gebracht water. Dat is de basis voor de gerechten in dit boek: familierecepten van -
ISBN: 9789048814879
Uitgever: Carrera Culinair .
Bijzonderheid: gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 4517 - 1e dr 2010 - 144 p - 840 gr - 23,8x21,9 cm oblong
Prijs: € 30,00
Meer info - het Limburgse land en signatuurgerechten uit de keuken van restaurant Parkheuvel.


Soepen op twee- of driesterrenniveau: chic en stijlvol, maar vooral bedoeld als sensatie in smaak e.a. zintuigelijke beleving. De auteur, meesterkok en eigenaar van een tweesterrenrestaurant, presenteert een keur aan recepten met variaties op basis van 'soep' (amuses, voor- of tussengerechten, maaltijdsoepen, bitterballen). Grondslag hiervan is zijn z.g. 'basisbouillonstelsel': zes basisbouillons, waarvan vervolgens afleidingen worden gemaakt (sauzen, ragouts, gelei, gebonden soep). Deze basisreceptuur is de grondslag van het afwisselende receptengedeelte: originele soeprecepten uit genoemd restaurant en van het Limburgse land. Achterin is zelfs een zoete soep van rood fruit opgenomen. Prachtige illustraties naast en bij de recepten, die kort worden geïntroduceerd, helder en overzichtelijk worden uitgelegd. Mogelijke vegetarische varianten worden aangegeven en moeilijke termen (en ingrediënten) verklaard. Desondanks vereist dit stijlvolle kookboek - ondanks de uitleg - culinaire ervaring v.w.b. praktisch en technisch handelen. Een sympathiek en bescheiden gepresenteerd kookboek vol prachtig genuanceerde smaakaccenten. Oblong formaat; achterin een index
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.