Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Rhoer , Sonja van de . & Christien Absil . & Esther Luiten . [ isbn 9789058561626 ] 5317 - Zeesterren . ( Noordzeevis voor gourmets . ) Een heerlijk visboek met vijf professionele topchefs uit Nederland. Als geen ander Europees land heeft Nederland een speciale band met water en zee en als dusdanig heeft de visvangst er van oudsher een -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rhoer , Sonja van de . & Christien Absil . &  Esther Luiten . [ isbn  9789058561626 ] 5317 - Zeesterren . ( Noordzeevis voor gourmets . ) Een heerlijk visboek met vijf professionele topchefs uit Nederland. Als geen ander Europees land heeft Nederland een speciale band met water en zee en als dusdanig heeft de visvangst er van oudsher een -
Schrijver: Rhoer , Sonja van de . & Christien Absil . & Esther Luiten . [ isbn 9789058561626 ] 5317
Titel: Zeesterren . ( Noordzeevis voor gourmets . ) Een heerlijk visboek met vijf professionele topchefs uit Nederland. Als geen ander Europees land heeft Nederland een speciale band met water en zee en als dusdanig heeft de visvangst er van oudsher een -
ISBN: 9789058561626
Uitgever: Stichting Kunstboek .
Bijzonderheid: Gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 5317 - 1e dr 2005 - 155 p - 1250 gr - 27,6x28 cm
Prijs: € 20,00
Meer info - belangrijke rol gespeeld. Vis wint de laatste jaren als voedingselement steeds meer terrein en adepten in debatten over gezonde vetten en gezonde voeding.


Nederlandse tegenhanger van het in 2004 verschenen gelijknamige viskookboek over de Belgische zeevisserij en visrestaurants. De opzet is dezelfde gebleven: vooraf informatie over de Nederlandse zeevisserij, over vismethoden en de invloed daarvan op het milieu en de visstand, alternatieven als kweekvis of andere vissoorten. Met een viskalender. In dit prachtig uitgegeven boek worden vijf toprestaurateurs met allemaal een Michelinster van restaurants aan de Nederlandse kust geinterviewd waarin onderwerpen aan bod kwamen als: “Wat hebt u met Noordzeevis? Met welke vis werkt u het liefst en met welke niet? Houdt u rekening met de seizoenen? Let u op herkomst?" Enz. Dat geeft een aardig tijdsbeeld van opvattingen en inzichten. Hierna volgen de recepten die, gezien het niveau van de ondervraagde koks dezelfde pittige moeilijkheidsgraad hebben. Ze getuigen van inventiviteit en vormen een uitdaging voor collega-chefs en ervaren hobbykoks die goed kunnen inkopen op echte kwaliteit. Met fantastische gerechtfoto's en portretten van geinterviewden, werksituaties enz. Met register.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.