Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Clark , Sam . & Samantha Clark . [ isbn 9789021535821 ] 0000 - Moro. ( Het kookboek van de zuid-mediterrane keuken . ) Samuel en Samantha Clark zijn de eigenaars van het restaurant Moro, door Nigella Lawson beschreven als het River Cafe van de Spaanse keuken. -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Clark , Sam . & Samantha Clark . [ isbn 9789021535821 ] 0000 - Moro. ( Het kookboek van de zuid-mediterrane keuken . ) Samuel en Samantha Clark zijn de eigenaars van het restaurant Moro, door Nigella Lawson beschreven als het River Cafe van de Spaanse keuken. -
Schrijver: Clark , Sam . & Samantha Clark . [ isbn 9789021535821 ] 0000
Titel: Moro. ( Het kookboek van de zuid-mediterrane keuken . ) Samuel en Samantha Clark zijn de eigenaars van het restaurant Moro, door Nigella Lawson beschreven als het River Cafe van de Spaanse keuken. -
ISBN: 9789021535821
Uitgever: Culinaire Boekerij . / Kosmos .
Bijzonderheid: Gebonden als nieuw met harde kaft en met omslag - 3819 - 1e dr 2002 - 287 p - 1170 gr - 20x26 cm
Prijs: € 85,00
Meer info - Op de menukaart van Moro staan authentieke Spaanse gerechten en gerechten uit de islamitische Mediterranée, gebieden die van oudsher zijn verbonden door de 700-jarige Moorse bezetting van Spanje. De recepten zijn afkomstig uit veel verschillende gebieden, waarbij de authenticiteit van de gerechten steeds voorop staat. Dit boek is echter veel meer dan een verzameling recepten - Sam en Sam Clark laten wat meer zien van de romantiek en culinaire en culturele tradities achter elk gerecht, gebaseerd op de grondige kennis van zaken die zij in de verschillende regio's hebben opgedaan.

Voordat het jonge echtpaar Sam en Samantha Clark in 1997 in Londen het restaurant Moro opende, trokken ze op hun huwelijksreis met een camper door Spanje, Marokko en de Sahara en lieten zich inspireren door de Spaans-Moorse keuken. Op hun menukaart zijn gerechten uit het hele Midden-Oosten te vinden. Dit informatieve kookboek begint met broodrecepten voor zowel zuurdesemdeeg als gistdeeg en met recepten voor een Turks en een Marokkaans brood, gevolgd door recepten voor tapas en mezze, soepen, veel voorgerechten, rijstgerechten, hoofdgerechten met vis en met vlees, groenten, sauzen en nagerechten. De recepten worden allemaal toegelicht, daartussen staat productinformatie over speciale ingrediënten als granaatappelsiroop, pilav, chorizo, labneh, amandelen enz. Het boek is zeer verzorgd uitgegeven, de recepten zijn geïllustreerd met mooie, vaak illustratieve gerechtfoto's in kleur. Achterin een lijst van Nederlandse sherry-importeurs/leveranciers en een seizoenskalender voor groenten en fruit. Aantrekkelijke uitgave voor een breed publiek. Met register.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.