Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Pameijer , Noëlle . & Tanja van Beukering . [ ISBN 9789033462467 ] 1318 - Handelingsgericht Werken: Een Handreiking voor de Interne Begeleider . incl. toegang e-lexicon HGW . ( Samen met leraar, ouders en kind aan de slag . ) Dit boek beschrijft op heldere wijze en stapsgewijs hoe een IB handelingsgericht kan werken. -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Pameijer , Noëlle . & Tanja van Beukering . [ ISBN 9789033462467 ] 1318 - Handelingsgericht Werken: Een Handreiking voor de Interne Begeleider .  incl. toegang  e-lexicon HGW . ( Samen met leraar, ouders en kind aan de slag . ) Dit boek beschrijft op heldere wijze en stapsgewijs hoe een IB handelingsgericht kan werken. -
Schrijver: Pameijer , Noëlle . & Tanja van Beukering . [ ISBN 9789033462467 ] 1318
Titel: Handelingsgericht Werken: Een Handreiking voor de Interne Begeleider . incl. toegang e-lexicon HGW . ( Samen met leraar, ouders en kind aan de slag . ) Dit boek beschrijft op heldere wijze en stapsgewijs hoe een IB handelingsgericht kan werken. -
ISBN: 9789033462467
Uitgever: Acco België
Bijzonderheid: genaaide paperback in als nieuwe staat - 1318 - 3e dr 2007 - 201 p - 420 gr -
Prijs: € 25,00
Meer info - Richtlijnen voor constructief communiceren met de leraar, ouders en het kind komen aan bod, evenals het observeren van de aanpak van een leraar en het gezamenlijk maken van een handelingsplan. De rol van de IB bij het inschakelen van externe deskundigen wordt tevens belicht. De implementatie van HGW komt aan bod. Het boek bevat formulieren en checklists ter ondersteuning. Al deze thema's worden geïllustreerd met vele voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de interne begeleiding.
Dit boek is voorts ook geschikt voor remedial teachers, zorgcoördinatoren, CLB-medewerkers, ambulante begeleiders, en directies van basisscholen en scholen voor speciaal onderwijs.

NOËLLE PAMEIJER is als schoolpsycholoog werkzaam bij het Samenwerkingsverband Annie M.G. Schmidt te Hilversum.
TANJA VAN BEUKERING is als onderwijsadviseur werkzaam bij het Seminarium voor Orthopedagogiek (Faculteit Educatieve Opleidingen van de Hogeschool van Utrecht).

De laatste jaren geniet de handelingsgerichte diagnostiek (HGD), een praktijkmodel om onderwijsproblemen op te sporen en aan te pakken, bij psychologen, orthopedagogen en interne begeleiders veel belangstelling. Dit boek is specifiek gericht op die laatste beroepscategorie en is een afgeleide van het handboek 'Handelingsgerichte diagnostiek' (tweede, herziene druk, 2004)*. Het is opgebouwd volgens de onderdelen van het model: intake, strategie, onderzoek, indicering en advisering. De interne begeleider krijgt naast een aantal theoretische kaders ook handige kijkwijzers, analyseschema's, checklists etc. Het geheel is zeer praktisch van aard en wordt geillustreerd met vele voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de interne begeleider. Het boek wordt besloten met bijlagen (onder andere formulieren en analyseschema's) en een degelijke literatuurlijst. Een aanrader voor zorgcoordinatoren, zorgbegeleiders, remedial teachers en voor allen die bekommerd zijn om leerlingenzorg. Hoewel het boek zich toespitst op de Nederlandse onderwijssituatie, is het ook nuttig voor Vlaanderen.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.