Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Raichlen , Steven . [ isbn 9789061128533 ] 1718 - Het Complete Barbecueboek . ( Tips ,Technieken en recepten voor het bereiden van Vlees - Vis - Groente - Desserts . ) Het complete en volledig fullcolour geïllustreerde boek over de kunst van het barbecuen Het complete barbecueboek is hét ultieme -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Raichlen , Steven . [ isbn 9789061128533 ]  1718 - Het Complete Barbecueboek . ( Tips ,Technieken en recepten voor het bereiden van Vlees - Vis - Groente - Desserts . )  Het complete en volledig fullcolour geïllustreerde boek over de kunst van het barbecuen Het complete barbecueboek is hét ultieme -
Schrijver: Raichlen , Steven . [ isbn 9789061128533 ] 1718
Titel: Het Complete Barbecueboek . ( Tips ,Technieken en recepten voor het bereiden van Vlees - Vis - Groente - Desserts . ) Het complete en volledig fullcolour geïllustreerde boek over de kunst van het barbecuen Het complete barbecueboek is hét ultieme -
ISBN: 9789061128533
Uitgever: Karakter Uitgevers .
Bijzonderheid: Genaaide paperback in als nieuwe staat - 1718 - 3e dr 2005 - 496 p - 1200 gr - 20,5x23,3 cm - 3,2 cm dik
Prijs: € 30,00
Meer info - boek met recepten, technieken en tips voor de barbecue. Auteur Steven Raichlen, topkok en bedenker van het succesvolle Amerikaanse tv-programma Barbecue University, presenteert in dit boek foto voor foto en stap voor stap de geheimen van het barbecuen en grillen van vlees, vis, groente en desserts.
- Meer dan duizend fullcolourfoto's
- Meer dan honderd technieken
- Meer dan honderdvijftig recepten
- Talloze handige tips voor zowel de beginnende als de gevorderde barbecuer


In de inleiding van dit op Amerikaanse leest geschoeide uitgave krijgt de lezer een heel arsenaal van voorbereidende werkzaamheden voorgeschoteld, te beginnen met tips en wenken voor de verschillende roostertechnieken zoals grillen, barbecuen, roken, braden, het opbouwen van een goed vuur, de veiligheid, de verschillende manieren om te barbecuen (gas, houtskool). De recepten zijn onderverdeeld in negen hoofdstukken, met het accent op groot vlees, zoals een heel varken, lamsbout en gevulde kalkoen, maar er is ook aandacht voor vis, schaaldieren, desserts, kruiden en sauzen. Elk gerecht krijgt minimaal twee pagina's aandacht, compleet met zeer duidelijke instructiefoto's. Het is jammer dat in zo'n volledig ogend boek de vegetarische afdeling er naar verhouding bekaaid afkomt: dit hoofdstuk beperkt zich bijna geheel tot geroosterde groente. Besloten wordt met adviezen voor de aanschaf van een barbecue en toebehoren. Ook hier weer een foto van elk besproken onderdeel. Met adressen en sites in de VS, Nederland en Belgie. Met alfabetische zaken- en receptenregisters. Wie vaak een maaltijd op de barbecue klaarmaakt, vindt hier een bijzonder uitgebreid naslagwerk.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.