Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Callahan , Ryan . [ ISBN 9781535398374 ] 2718 - Cooking for Chemo ...and After! ( Het A How-to-cook Cookbook That Teaches You How to Adjust Your Cooking for Chemotherapy Patients . ) I was expecting a book that gave me guidance on how to feed someone undergoing chemotherapy. -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Callahan , Ryan . [ ISBN 9781535398374 ]  2718 - Cooking for Chemo ...and After! ( Het A How-to-cook Cookbook That Teaches You How to Adjust Your Cooking for Chemotherapy Patients . )  I was expecting a book that gave me guidance on how to feed someone undergoing chemotherapy.  -
Schrijver: Callahan , Ryan . [ ISBN 9781535398374 ] 2718
Titel: Cooking for Chemo ...and After! ( Het A How-to-cook Cookbook That Teaches You How to Adjust Your Cooking for Chemotherapy Patients . ) I was expecting a book that gave me guidance on how to feed someone undergoing chemotherapy. -
ISBN: 9781535398374
Uitgever: Createspace Independent Pub . ( Er zit enkel wel een lengtevouw in het achterplat . )
Bijzonderheid: paperback in zeer nette staat - 2718 - 1e dr 2017 - 258 p - 590 gr - 20x25,5 cm
Prijs: € 50,00
Meer info -The author aims this book at caregivers, family and friends.
If the reader is familiar with using America recipes, foodstuffs and measures then this book may be appropriate, otherwise it may lie unused on a bookshelf.
Personally, I feel that it is a good idea to prepare the mindset of the food preparer by reading the book in advance of any chemotherapy. So that they are prepared. This book is NOT only a recipe book. It is also a guide on how to tempt patients to eat with flavours and textures.
However, some of the measurements are not easily understood, for example I don't know what 1 stick of butter is and I haven't a clue what a breakfast sausage would be. Plus, I don't know where I would get Kosher Salt from, nor corn muffin mix. And, some of the other ingredients I do not understand as they are americanised, for example cilantro, chuck roast, round roast, London broil or beef round.
I would not be able to comment on mistakes in nutritional information or recipes as I do not have the expertise.
Kosher Salt is one of the items mentioned in the book. I had not come across this before. It is in fact similar to Sea Salt but with a finer grain structure. This structure is important in how the salt flavours, and sticks to, food.
There was no glossary to help with this book, if I didn't know it, it was a case of googling it.
I struggled from the outset with reading this book as it is printed entirely in block capitals and a non-standard font.
However, I found it interesting to read about the structure of the flavours and tastes in the food. But once I got to the recipes, the non-familiarity of the measures and food-types turned me completely off even attempting any of the recipes.
I found the information about flavours and how they interact very interesting. I feel more inclined to have a go at cooking myself, but not with the recipes given.
In summary, as previously mentioned, reading block capitals is not easy and I found this irritating, plus I struggled with the American food descriptions and measures. I could not use this book as a cooking aid.
The fifth chapter - the recipes section is divided into 6 categories, with extra information at the beginning of each category. The recipes are apparently ordered on how a chemo patient can tolerate the heaviness of foods.

ik verwachtte een boek dat me advies gaf over het voeden van iemand die chemotherapie geeft.

Wat het was:
de auteur richt dit boek op verzorgers, familie en vrienden.
Als de lezer bekend is met het gebruik van Amerikaanse recepten, voedingsmiddelen en maatregelen, dan kan dit boek geschikt zijn, anders kan het ongebruikt op een boekenplank liggen.
Persoonlijk vind ik dat het een goed idee is om de mindset van de voedselbereider voor te bereiden door het boek te lezen voorafgaand aan een chemotherapie. Zodat ze voorbereid zijn. Dit boek is niet alleen een receptenboek. Het is ook een gids over hoe je patiënten kunt verleiden om te eten met smaken en texturen.
Sommige van de metingen zijn echter niet gemakkelijk te begrijpen, ik weet bijvoorbeeld niet wat 1 klontje boter is en ik heb geen flauw idee wat een ontbijtworst zou zijn. Bovendien, ik weet niet waar ik Kosherzout vandaan zou halen, en ook geen mix van maïsmuffin. En, sommige van de andere ingrediënten die ik niet begrijp, zoals ze zijn americanized, bijvoorbeeld koriander, chuck roast, round roast, Londen braden of rundvlees ronde.
Ik zou niet kunnen reageren op fouten in voedingsinformatie of recepten, omdat ik niet over de expertise beschik.
Kosjer zout is een van de items die in het boek worden genoemd. Ik was dit nog nooit eerder tegengekomen. Het is in feite vergelijkbaar met Zeezout maar met een fijnere korrelstructuur. Deze structuur is belangrijk in hoe het zout smaken, en blijft hangen, eten.
Er was geen woordenlijst om te helpen met dit boek, als ik het niet wist, was het een kwestie van googelen.
Ik worstelde vanaf het begin met het lezen van dit boek omdat het volledig in hoofdletters en een niet-standaard lettertype is afgedrukt.
Ik vond het echter interessant om te lezen over de structuur van de smaken en smaken in het eten. Maar toen ik eenmaal bij de recepten kwam, maakte de niet-vertrouwdheid van de maatregelen en voedseltypes me volledig af, zelfs bij het proberen van een van de recepten.
Ik vond de informatie over smaken en hoe ze interacteren erg interessant. Ik ben meer geneigd om zelf te gaan koken, maar niet met de recepten.
Samenvattend, zoals eerder vermeld, is het lezen van blokletters niet gemakkelijk en ik vond dit irritant, en ik worstelde met de Amerikaanse voedselbeschrijvingen en -maatregelen. Ik kon dit boek niet gebruiken als kookhulp.
Het vijfde hoofdstuk - het receptengedeelte is verdeeld in 6 categorieën, met extra informatie aan het begin van elke categorie. De recepten zijn blijkbaar geordend op hoe een chemopatiënt de zwaarte van voedingsmiddelen kan verdragen.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.