Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Beeren , John . & John de Bokkedoorns . & Philippe Degryse . & Peter Bruins . & Lucas Rive . & Jannie van der Heijden . & Fotografie: Bart van Leuven [ isbn 9789058560452 ] 3118 - Zinnenprikkels . ( De keuken van de Bokkedoorns . ) Soms lijkt alles te kloppen. De omgeving, het uitzicht, de sfeer, de bediening van het restaurant en daar bovenop als bekroning de niet te evenaren kwaliteit van de keuken. -

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Beeren , John . & John de Bokkedoorns . & Philippe Degryse . & Peter Bruins . & Lucas Rive . & Jannie van der Heijden . & Fotografie: Bart van Leuven [ isbn 9789058560452 ] 3118
Titel: Zinnenprikkels . ( De keuken van de Bokkedoorns . ) Soms lijkt alles te kloppen. De omgeving, het uitzicht, de sfeer, de bediening van het restaurant en daar bovenop als bekroning de niet te evenaren kwaliteit van de keuken. -
ISBN: 9789058560452
Uitgever: Stichting Kunstboek .
Bijzonderheid: Gebonden als nieuw met harde kaft met omslag - 3118 - 1e dr 2002 - 160 p - 1630 gr - 26x35 cm
Prijs: € 25,00
Meer info - In Zinnenprikkels onthult auteur Janny van de Heijden de diepste geheimen van de Bokkedoorns: het leven voor en achter de schermen, van bij de eerste ochtendlijke schoonmaak tot het vertrek van de laatste gasten. Voor deze gelegenheid maakte Lucas Rive een selectie van zijn meest favoriete gerechten, alle op uitmuntende wijze in beeld gebracht door culinair topfotograaf Bart van Leuven.
In 1986 nam John Beeren restaurant De Bokkedoorns, sinds 1961 van zijn vader, over. De zaak heeft nu al tien jaar twee Michelinsterren. De dagindeling van het restaurant wordt in dit boek op de voet gevolgd: om 6.00 beginnen de schoonmakers, om 9.30 de keukenbrigade enz. Kok Lucas Rive wordt voorgesteld: hij kookt zoveel mogelijk met biologische producten. Hierna een portret van Peter Bruins, de sommelier. De recepten staan op menuvolgorde, de nadruk ligt op gerechten met vis en schaaldieren, maar Rive durft bij vleesgerechten naast ganzenlever ook kalfslever, niertjes en balkenbrij te gebruiken. Tot slot een aantal basisrecepten. Per pagina 1 recept, onderaan een tip van de chef en een wijnadvies. Behalve met paginagrote gerechtfoto's in kleur ook geïllustreerd met foto's van werkzaamheden in de (spoel)keuken en het restaurant. Titels van hoofdstukken en van de basisrecepten zijn in een krullerig handschrift dat niet altijd goed leesbaar is. Mooi verzorgde, inspirerende uitgave in groot formaat voor ervaren hobbykoks.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.