Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Klosse , Peter . [ ISBN 9789020995411 ] 0119 - De Chef en de Wijn. ( 26 Fascinerende restaurants in Nederland en Vlaanderen, 52 wijn-spijscombinaties uitgewerkt en toegelicht. ) Wat zit er onder de kurk bij de chef-koks? Chardonnay - Riesling - Pinot Noir - Cabernet Sauvignon In dit boek staan -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Klosse , Peter . [ ISBN 9789020995411 ] 0119 - De Chef en de Wijn. ( 26 Fascinerende restaurants in Nederland en Vlaanderen, 52 wijn-spijscombinaties uitgewerkt en toegelicht. ) Wat zit er onder de kurk bij de chef-koks? Chardonnay - Riesling - Pinot Noir - Cabernet Sauvignon In dit boek staan -
Schrijver: Klosse , Peter . [ ISBN 9789020995411 ] 0119
Titel: De Chef en de Wijn. ( 26 Fascinerende restaurants in Nederland en Vlaanderen, 52 wijn-spijscombinaties uitgewerkt en toegelicht. ) Wat zit er onder de kurk bij de chef-koks? Chardonnay - Riesling - Pinot Noir - Cabernet Sauvignon In dit boek staan -
ISBN: 9789020995411
Uitgever: Lannoo .
Bijzonderheid: Gebonden met harde kaft en omslag in als nieuwe staat - 0119 - 1e dr 2011 - 247 p - ± 1500 gr - 25x30 cm
Prijs: € 40,00
Meer info - vier van de belangrijkste druivenrassen centraal. Per ras worden minimaal twaalf wijnen uitgebreid besproken. Ze komen uit heel de wereld. De gebieden en specifieke smaakeigenschappen worden besproken. Een druif is niet zomaar een druif. Het gebied waar de druiven gegroeid hebben, de opvattingen van de wijnmaker en de samenstelling van de wijn zorgen voor grote verschillen in smaak. Wat proberen de wijnmakers te bereiken? En wat vinden de chefs en sommeliers ervan? We gingen langs zesentwintig restaurants in Nederland en Vlaanderen. Bekend en onbekend, luxe en minder luxe en van drie sterren tot geen. Gastronomie gaat namelijk niet over geld. We hebben elk restaurant uitgedaagd met twee wijnen die ze vaak niet kenden. Ze hebben bij elke wijn een gerecht gekookt. We proeven en bespreken de combinaties en geven een indruk van de bereiding. Gastronomie gaat over smaak en passie; over het afstemmen van smaken en het zoeken naar de beste combinatie. Het gevolg is dat er ook steeds andere gerechten gekookt worden - ook al is het druivenras en wijntype gelijk. Want ook een gerecht is niet zomaar een gerecht. Dit bijzonder en inspirerend gastronomisch boek kent veel invalshoeken en bevat nieuwe informatie. Bovendien zijn de gastronomische ervaringen 'gelardeerd' met interessante productinformatie. Peter Klosse en Jan Bartelsman maakten eerder samen het succesvolle boek 'Chef en Sommelier'. Peter Klosse staat bekend als de 'smaakprofessor'. Hij heeft zijn eigen Hotel Gastronomique De Echoput bij Apeldoorn en is ook gangmaker van de Academie voor Gastronomie, het gastronomisch opleidingsinstituut van Nederland. Jan Bartelsman is een van de meest gerenommeerde culinaire fotografen van Nederland. Hij heeft gerechten van veel van de topchefs gefotografeerd en een bijdrage geleverd aan talloze culinaire boeken en gidsen. 52 wijn-spijscombinaties uitgewerkt en toegelicht
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.