Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Turlington , Christy . [ isbn 9789069636085 ] 1420 - Leven met Yoga . ( Op zoek naar innerlijke schoonheid . ) Topmodel Christy Turlington maakt ons in haar boek deelgenoot van haar passie voor yoga. Het boek is toegankelijk, aantrekkelijk en inzichtelijk en zal een breed publiek aanspreken. -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Turlington , Christy . [ isbn  9789069636085 ]  1420 - Leven met Yoga . ( Op zoek naar innerlijke schoonheid . )  Topmodel Christy Turlington maakt ons in haar boek deelgenoot van haar passie voor yoga. Het boek is toegankelijk, aantrekkelijk en inzichtelijk en zal een breed publiek aanspreken.  -
Schrijver: Turlington , Christy . [ isbn 9789069636085 ] 1420
Titel: Leven met Yoga . ( Op zoek naar innerlijke schoonheid . ) Topmodel Christy Turlington maakt ons in haar boek deelgenoot van haar passie voor yoga. Het boek is toegankelijk, aantrekkelijk en inzichtelijk en zal een breed publiek aanspreken. -
ISBN: 9789069636085
Uitgever: Altamira-Becht .
Bijzonderheid: genaaide paperback in als nieuwe staat- 1420 - 1e dr 2003 - 288 p - 1010 -21,5x23 cm
Prijs: € 12,00
Meer info - Leven met yoga volgt drie sporen. Het eerste is autobiografisch. Op haar zestiende prijkte Christy Turlington al op de cover van de Amerikaanse Vogue, en jarenlang was zij het gezicht van onder anderen Calvin Klein en Versace. Uiteindelijk ging deze vluchtige wereld haar vervelen en zocht ze haar toevlucht in het bestuderen van filosofie, religie en yoga. Inmiddels is zij door de media `het nieuwe gezicht van yoga´ genoemd. Ze schrijft voor het gezaghebbende Yoga Journal, en haar boek Leven met yoga was een bestseller in Amerika.
Het tweede spoor is praktisch. In woord en beeld wordt een aantal yogaoefeningen gepresenteerd die Turlington persoonlijk de moeite waard vindt.
Het derde spoor is achtergrondinformatie. In aparte hoofdstukjes worden begrippen uit de rijke Indiase cultuur en religie kort en bondig uitgelegd.


In dit boek wordt de lezer deelgenoot van de zoektocht naar waarheid van een fotomodel uit New York. De werkelijke reis naar vrijheid begint van binnen en wanneer je de reis eenmaal bent begonnen is er geen terugkeer meer mogelijk, aldus Christy. In het eerste deel van het boek beschrijft zij hoe door het beoefenen van yoga langzaam maar zeker haar levenswijze veranderde. In het tweede deel maakt ze de lezer wegwijs in de mogelijkheden die de eeuwenoude yogaleer te bieden heeft. Ze beschrijft de historische context van de yogaleer, een van de zes Indiase filosofische stelsels en de wijze waarop deze traditie aan ons is overgeleverd. De sutra's van Patanjali leren ons dat we oneindig veel meer zijn dan onze waarnemingen. De onderdelen die Christy hieruit heeft gekozen om uit te diepen zijn: asana (houding), pranayama (ademuitbreiding) en meditatie. In het derde deel worden enkele yogahoudingen gepresenteerd die in de praktijk beoefend kunnen worden waarbij het voelen en observeren centraal staat. Mooi vormgegeven vierkant boek voor iedereen die geinteresseerd is in de achtergrond van yoga. Bevat vele kleine foto's in kleur en in zwart-wit; tweekolommendruk. Achterin een woordenlijst, enkele noten en een bibliografie.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.