Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Cazor , Anne . & Christine Liénard . [ isbn 978907319108 ] 4620 ( Met een voorwoord van Jonnie Boer . ) - De Kunst van het Moleculair Koken . ( Creatief Culinair . ) In dit boek vind je uitdagende recepten die je gastronomische nieuwsgierigheid zullen prikkelen en je nieuwe sensaties laten ontdekken. Het zijn 'moleculaire' heerlijkheden die je als...

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Cazor , Anne . & Christine Liénard . [ isbn 978907319108 ]  4620  ( Met een voorwoord van Jonnie Boer . ) - De Kunst van het Moleculair Koken . ( Creatief Culinair . ) In dit boek vind je uitdagende recepten die je gastronomische nieuwsgierigheid zullen prikkelen en je nieuwe sensaties laten ontdekken. Het zijn 'moleculaire' heerlijkheden die je als...
Schrijver: Cazor , Anne . & Christine Liénard . [ isbn 978907319108 ] 4620 ( Met een voorwoord van Jonnie Boer . )
Titel: De Kunst van het Moleculair Koken . ( Creatief Culinair . ) In dit boek vind je uitdagende recepten die je gastronomische nieuwsgierigheid zullen prikkelen en je nieuwe sensaties laten ontdekken. Het zijn 'moleculaire' heerlijkheden die je als...
ISBN: 978907319108
Uitgever: Good Cook Publishing .
Bijzonderheid: Gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 4620 - 1e dr 2009 - 159 p - 790 gr - 19,7x24,7 cm
Prijs: € 20,00
Meer info - echte chef-kok zelf kunt maken! Met behulp van zes basistechnieken en het juiste gereedschap maak je de bijzonderste gerechten die uit alle hoeken van de wereld afkomstig zijn: Choco-sneeuwblokjes, Gastronomische eend, Blauw hapje in een oogwenk, Roze lepel, Noord-Zuid gazpacho…. Echt grenzeloos genieten!

Anne Cazor is doctor in de moleculaire gastronomie en ingenieur in de voedingsleer. Ze geeft leiding aan haar eigen bedrijf Cuisine innovation. Op basis van haar uitgebreide wetenschappelijke en technologische kennis geeft ze in dit boek uitleg over verschillende moleculaire kooktechnieken die iedereen kan leren.

Christine Lienard is ingenieur in de voedingsleer en is afgestudeerd op het onderwerp van veilige voeding. Vanuit haar gastronomische nieuwsgierigheid heeft ze voor dit boek 'op moleculaire manier' een scala van recepten ontwikkeld met de meest unieke texturen en smaken.

Julien Attard heeft al aan veel culinaire projecten zijn fotografische medewerking verleend. Zijn werk is verschenen in tal van boeken en tijdschriften.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.