Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Lagrouw , Jan . & Kees Hageman . [ isbn 9789066117358 ] 4122 ( Gesigneerd door Marc van Gulick van "De Hoefslag" en rijkelijk in kleur geillustreerde foto's van o.a de gerechten de werkzaamheden en van het hotel . ) - Het Fijne van Vlees . ( ...en recepten van Nederlands beste chefs Van het land tot op het bord in een Nederlands toprestaurant. De 24 beste (sterren-) chefs van Nederland vertellen over hun liefde voor vlees en geven daarbij hun favoriete -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lagrouw , Jan . & Kees Hageman .  [  isbn 9789066117358 ] 4122 ( Gesigneerd door Marc van Gulick van "De Hoefslag" en rijkelijk in kleur geillustreerde foto's van o.a de gerechten de werkzaamheden en van het hotel . ) - Het Fijne van Vlees . ( ...en recepten van Nederlands beste chefs Van het land tot op het bord in een Nederlands toprestaurant. De 24 beste (sterren-) chefs van Nederland vertellen over hun liefde voor vlees en geven daarbij hun favoriete -
Schrijver: Lagrouw , Jan . & Kees Hageman . [ isbn 9789066117358 ] 4122 ( Gesigneerd door Marc van Gulick van "De Hoefslag" en rijkelijk in kleur geillustreerde foto's van o.a de gerechten de werkzaamheden en van het hotel . )
Titel: Het Fijne van Vlees . ( ...en recepten van Nederlands beste chefs Van het land tot op het bord in een Nederlands toprestaurant. De 24 beste (sterren-) chefs van Nederland vertellen over hun liefde voor vlees en geven daarbij hun favoriete -
ISBN: 9789066117358
Uitgever: Inmerc .
Bijzonderheid: Gebonden met harde kaft en omslag in als nieuwe staat - 4122 - 1e dr 2007 - 192 p - 1840 gr - 26,6x32,7 cm - 2,5 cm dik
Prijs: € 30,00
Meer info - favoriete vleesgerechten prijs. Jonnie Boer vertelt onder meer over Lamshals met zwezerik, nier en tong, Lucas Rive geeft het recept van Bokkedoorns' befaamde Steak tartaar en Hans van Wolde geeft recepten van drie bereidingen van het Livar-varken. En zo dus nog veel meer...
Het fijne van vlees combineert de heerlijkste gerechten met verhalen over het zuiverste vlees, van runderen uit Schotland tot Spaanse varkens. Al dit vlees is geselecteerd door Eijmert Teekens van Chateaubriand, die dit prachtige vlees aan talloze Nederlandse toprestaurants levert.
Het fijne van vlees is geschreven door culinair journalist Jan Lagrouw. Fotograaf Kees Hageman heeft naast alle culinaire fotografie ook de restaurants en de dieren fantastisch in beeld gebracht.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.