Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Steinvoort , Daan . [ isbn X ] 1223 ( Gesigneerd door de auteur met een kleine opdracht in het schutblad geschreven . ) - Energie van Turf en Kolen . ( Gedachten van een Rotterdammer . ) Hiermee debuteert hij als auteur met dit bijzondere en verrassende boekwerk, waarin hij zijn visie op de wereld in verhaaltjes en gedichten op grandioze wijze weergeeft.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Steinvoort , Daan . [ isbn X ] 1223 ( Gesigneerd door de auteur met een kleine opdracht in het schutblad geschreven . ) - Energie van Turf en Kolen . ( Gedachten van een Rotterdammer . ) Hiermee debuteert hij als auteur met dit bijzondere en verrassende boekwerk, waarin hij zijn visie op de wereld in verhaaltjes en gedichten op grandioze wijze weergeeft.
Schrijver: Steinvoort , Daan . [ isbn X ] 1223 ( Gesigneerd door de auteur met een kleine opdracht in het schutblad geschreven . )
Titel: Energie van Turf en Kolen . ( Gedachten van een Rotterdammer . ) Hiermee debuteert hij als auteur met dit bijzondere en verrassende boekwerk, waarin hij zijn visie op de wereld in verhaaltjes en gedichten op grandioze wijze weergeeft.
ISBN:
Uitgever: Burgerhout , Rotterdam .
Bijzonderheid: paperback in bijna als nieuwe staat - 1223 - 1e dr 1989 - 88 p - 200 gr -14,6x20,8cm
Prijs: € 18,00
Meer info - De verhaaltjes zijn uit het leven gegrepen, Volks, en voorzien van veel Rotterdamse humor. De thema's zijn veelzijdig als de persoon dan Stijnvoort zelf, rijkdom, armoede, vreugde en verdriet, geloof, hoop en liefde zijn slechts enkele onderwerpen in dit unieke boek, dat een groot publiek zal aanspreken.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.